Lett lørdagssnacks

God morgen! Vi har en sen, slapp og deilig lørdagsmorgen. Akkurat nå sitter vi begge to med hver vår laptop på fanget i morgenkåpe og har akkurat spist deilig frokost og drukket smoothie. Lenge siden jeg har hatt smoothie innlegg nå. Har tatt alle over på Matglede-kategorien, så blir det ikke så mye rot. I dag laget jeg en med litt granola og byttet ut appelsinjuice med sitron og lime juice, veldig godt og syrlig. Med granolaen får du et skikkelig måltid som metter!

Du trenger: ♥ en skål fryste jordbær ♥ saften av en lime + sitron ♥ to yoghurter ♥ to bananer ♥ en skål granola

♥ mix jordbær, banan, sitron + lime saften ♥ nå har du tre lag: smoothie, yoghurt + granola. Begynn med smoothie og avslutt med granola.

I går var vi på Hove for en ordentlig treningstur. Vi beregnet å gå i en time men det ble nesten tre for vi gikk oss vill. Vi gikk motsatt retning av det vi pleier og vi måtte klatre og gå i andres hager for å finne bilveien. Var helt jævlig for jeg er jo litt redd for huggorm og høyder og selvfølgelig var jeg borti begge deler. Vi fikk i hvertfall svettet skikkelig fra oss før vi dro hjem til svigers for fem-retters middag. Sykt digg og ekstra godt med den varmen vi har fått her på Sørlandet :-D

I dag hadde vi lyst til å ta oss en tur til Palmesus i Kristiansand, men ser ikke ut til at vi får det til. Noen som har billetter? Vi skal i hvertfall en tur til Kristiansand og til uken skal vi til Risør. Det gleder jeg meg veldig til. Sommer i Risør ♥ Hva gjør dere i helgen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer