Lets go to the beach!

Ja, da var vi vært på beachen her Barcelona! De gangene vi har vært her før, så har vi hatt en mer "weekend"-tur med byliv :-) Men det var veldig kjekt å oppleve stranden her nede. Den er jo så fin og stor! Absolutt et must om dere er her. Det er veldig mange som har sent snap om det er varmt nok til å gå i bikini. Og ja, det er det. Men det er litt for kaldt til å bade!

Etter ett par timer i solen måtte vi pakke sammen. Det ble litt wind-y! Men vi burde kanskje startet litt tidligere.. Etter stranden har vi vært på butikken også har vi handlet inn til taco! Blir supergodt å spise taco! Jeg og Audun spiser det jo minst én gang i uken hjemme, haha. Så jeg har savnet det veldig kan man si!

The beach-y life!

Fikk ikke med meg at innlegget ble publisert uten at jeg ønsket det. Det er så mye problemer med Nouw. Blir så irritert. Nå har dette innlegget blitt publisert 2 ganger når jeg har vært midt i innlegget. AHHHHHHHHH!

Jaja, skal sende melding å høre hva som skjer for dette går ikke!

___________________________________________________________

snapchat martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

jeanette
,
Hei. Så fint at du sier neglakken 😊 Den var nydelig. Tok sjansen på at det var den, så har allerede bestilt 😊 Kos deg i nydelige Barcelona. Fine øredobber også, btw. Klem fra Jeanette.
martaalise
martaalise,
så kjekt å høre Jeanette <3 Det er min yndlings neglelakk! Elsker hvite negler!! <3 <3
nouw.com/martaalise
I
,
Du er super fin.
martaalise
martaalise,
Lisabeth Løvseth
,
Kos deg masse, det fortjener du!<3
martaalise
martaalise,
Så grei du er! Tusen takk. Koser meg masse <3 veldig deilig!
nouw.com/martaalise