Let me present...

Chanel no.5! Haha, neida. Jeg har jo blogget masse om Chanel i det siste, men jeg tenkte å fortelle dere litt mer om dette herlige vesenet. Jeg tror ikke jeg har fått så mange spørsmål som det jeg har fått om Chanel den siste uken.. Så her kommer det litt info;

Som dere vet passer vi Chanel nå i mai. Vanligvis bor hun i Bergen men dette året har hun bodd i Oslo med Mariela, lillesøster nr 2. Men hun har eksamen nå, så da er Chanel på "ferie" hos oss! Chanel er vår familiehund som vi fikk for ca 7 år siden. Jeg bodde forsatt hjemme da, så hunden var et fellesansvar for oss tre jenter, men det falt litt ekstra på de to minste siden jeg var mye ute også flyttet jeg ut i 2011. Chanel er en Tibetansk Spaniel og har et utrolig fint lynne. Hun er også en veldig enkel hund å ha med å gjøre for hun er veldig fin i størrelsen. Hun er utrolig skjønn! Navnet fikk hun fordi vi synes det var utrolig fint og kledelig på en slik "diva" som henne. Hun er også jente nr 5 i familien som på den tiden kun bestod av fire jenter; Jeg, mamma og mine to lillesøstre Melisa og Mariela.

På fredag når vi skulle hjem fra Bergen krøp hun frivillig inn i bil-buret sitt som hun egentlig hater. Audun drev på å bærte kofferter ned i bilen og jeg holdt på å lage noe mat. Men hun skjønte at vi skulle reise og for at vi ikke skulle reise fra henne så fortet hun seg inn i buret. Når han gikk ned i bilen krøp hun ut men med en gang Audun kom til synet igjen så fortet hun seg inn igjen, haha! Jeg dør.. Det var så artig! Jeg måtte ta frem kamera, synes det var så søtt og ikke minst smigrende. Tror hun liker veldig godt å være med oss for vi er med henne hele tiden, tar hun med på mange turer, gir henne godteri, lar hun sove i seng og sofa og tar henne med overalt. Hun er rett og slett en baby når hun er hos oss...

I går var vi på lang tur i regnet og da ble hun skikkelig skitten! Da måtte vi bade henne men det likte hun ikke så godt. Heldigvis bare stivner hun til og står helt stille mens vi får gjort det vi skal.. Hun kunne ha gjort motstand men tror hun bare vil ha det fortest mulig overstått..

Men tørkingen! Den synes hun er kjempe morsom. Jeg la håndkledet utover badegulvet og hun tok helt av. Danset oppå det for å tørke hele kroppen, var SÅ morsomt å se på.. Håper dere så det på snapchat! Haha..

Nå skal vi se ett par episoder med Saul også lufte Chanel litt når det har sluttet å regne.. Hverken vi eller henne vil ut akkurat nå.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Sååå nydelig😍
martaalise
martaalise,
Pernille
,
Ikke noe fin hund
martaalise
martaalise,
Okei. Din mening
nouw.com/martaalise