leppeskrubb til tørre lepper

God morgen :-) Siden jeg delte en god kroppsskrubb for noen uker siden, så tenkte jeg å dele en leppeskrubb i dag! Den ligner litt, men denne er med sitron og jojoba-olje. Utrolig deeeeeilig! Denne må dere prøve om dere sliter med tørre vinterlepper. Skrubben tar vekk de skorpene oppå leppene og gjør de helt silkemyke og kysseklare ;-)

__________________________________________________________________________________________________________________

du trenger:

2 ss kokosolje/jojoba olje, 1 ss honning, et par dråper med essentrisk olje med smak av sitron, 3 ss sukker

slik gjør du:

Mix alt sammen og prøv deg frem. Om du vil ha skrubben litt hardere, så tar du mer sukker. Smør den på rene lepper og skrubb godt i 2 minutter før du skyller munnen med lunkent vann. Ta på vaselin etterpå. Leppene blir så deilige og myke!

Denne oljen har jeg kjøpt i utlandet for der er det så mye billigere, men slike oljer kan du få kjøpt på helsekost og innvandrerbutikker her i Norge. Min favoritt er definitift sitron, lavenlel og rosé.

kysseklare lepper på 1-2-3

________________________________________________________________________________________________

Les også:

Honningskrubb til kroppen

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Julia
,
Hei, jeg så deg/dere på insider. Jeg synes du er veldig modig og at dere er veldig flotte sammen! Jeg har et spørsmål som ikke har noe med hverken dette innlegget eller reportagen på insider, jeg tror vi er ganske like i størrelsen men jeg har så problemer med å finne bukser som passer. Har du noen tips til hvor du handler bukser?
martaalise
martaalise,
Hei Julia. Takk for kommentar! Så hyggelig at du så episoden! Visst du trykker på "mote og skjønnhet" så får du opp antekksbilder. Der har jeg lagt ut en del bukser. De siste er bare helt fantastisk og sykt god passform på ❤️ Ellers er jeg glad i hm og Cubus bukser 😀😀
nouw.com/martaalise