Legolas

Hele dette antrekket her er fra ungdomsskolen. Minus skoene og brillene. Det er noe av det kjekkeste jeg vet; å dra frem garderoben for kommende sesong! Jeg har så mye rart og gammelt som jeg har tatt vare på. Så mye gøy og fint som plutselig er blitt på mote igjen. Ikke det at jeg er kjent for å bry meg så mye om det. Jeg tar nå på meg det som jeg synes er fint. Jeg synes jo at denne kjolen er så fin at denne kan jeg egentlig bruke uansett. Litt sånn bohem/sigøyner/indianer stil over den, elsker det!

Jeg ble så fornøyd med bildene i går. Vi dro ned til Hove, som ligger fem minutter unna oss. Jeg så for meg hvordan det kom til å bli: idyllisk! MEN jeg tenkte ikke på de små rullesteina. Jeg holdt på å DETTE hele tiden og til slutt datt jeg! Med ræva først. Ikke noe pent syn siden jeg ikke hadde på meg truse, og det var forferdelig vondt!! Men heldigvis fikk noen fine bilder så det var verdt det, haha :-)

Så gøy at så mange er med på give away! Trekker en vinner på fredag! Om du ikke er med kan du finne det lengre ned i bloggen. Scroll deg ned! Nå skal vi faktisk legge oss snart for vi skal tidlig opp! Gruer meg allerede.. Men kjenner jeg oss rett så blir det en episode av Modern Family før vi slukner. Godnatt til alle når deres tid kommer!

Følg meg gjerne på facebook HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer