Legoland eller Køland?

God morgen fine! Takk for fine responsen på innlegget mitt på facebook i går! Dere er så herlige! I går var vi i Legoland og det var supergøy. Men en ting må jeg nevne... Det var veldig mye kø og attraksjonene varte utrolig kort :-O Litt minus men men.. Vi hadde en veldig fin dag alt i alt, bare se her;

Audun elsker jordbærmilkshake. Jeg var ikke så fan av denne her.. Men den var fin å se på da :-)
Denne attraksjonen var helt syk! Man fikk hver sin robot man skulle sitte i to og to. Men før det stilte man inn på ett kort hvordan type bevegelser den skulle ha. Audun valgte noe opp ned og satt sammen bare skumle bevegelser. Så jeg skrek under hele turen, haha :-)
Ellers kan jeg melde om at jeg har blitt veldig modig! Jeg turte å ta ALLE attraksjonene! Til og med de store berg og dal banene! Endelig er det en park hvor jeg tørr alt! Haha. Vet at den er designet for barn men jeg må si at jeg mannet, eller kvinnet meg veldig opp før de verste attraksjonene... Audun var stolt og jeg håper han synes jeg er verdens kuleste kjæreste nå ;-)
På noen attraksjoner hadde de noen stopp som man kunne ta bilde mens man ventet i køen.. For å si det sånn; vi ventet i minst 20, 30 min før hver ting vi tok.. Så jeg er glad vi hadde solen med oss!
Her måtte jeg stå i kø for å få bilde.. Dere skjønner det at barn, de bryr seg ikke om du står å venter.. De sniker og tar seg til rette.. Og jeg er for snill til å si i fra. Føler ikke jeg har like mye rett til å være der som de. Haha... Det er jo barnas dag så ;-)
Solen strålte! Vi var så heldige med været altså!
Det var så mye kule legobygg! Ble helt målløs! Jeg har vært her før men det var når jeg var liten. Husket ikke mye akkurat.. Men en ting.. Jeg og Audun skulle nesten leid en unge før vi dro hit. Det var jo INGEN mennesker der uten barn. Vi følte oss litt malplassert noen ganger. Men men. Vi hadde det sikkert like gøy som ungene ;-)

Jeg og Audun stod og snakket om hvorfor vi utsetter oss for slike ting når det er så mye folk og kø overalt.. Svaret er rimelig enkelt; vi har det gøy uansett også gjør vi det ikke så ofte. Vi var i Fårup i fjor og i år på Legoland. Helt okei! Men kanskje fordel å dra når alle barna er på skolen ;-)

Nå skal jeg og Audun gå langs Aalborgs gader! Vi kom hit i går kveld, sjekket rett inn på ett hotell i handlegaten (sykt billig, tipser dere senere), også dro vi rett ut! Herlig å være i Danmark <3 

____________________________________________________________________________________________________

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lully
Lully,
så fine bilder<3
nouw.com/lully
May
,
Legoland er gøy! Både for store og for små... Køen er en kjedelig greie som ødelegger mye da...
martaalise
martaalise,
Silje
,
Hei!
Æ e en flittig læser av bloggen din. Må inn å sjække flere gang om dagen og har fulgt dæ over tid. Men æ ikke flink å kommentere 😟 tænkte at nu skal æ slå til me en komp.
Helene
,
Har vært i legoland en gang men det var også når jeg var liten, har utrolig lyst og reise dit igjen egentlig, er utrolig kul park😄 Jeg er ikke fan av karuseller osv, høydeskrekk😳
martaalise
martaalise,
jeg liker heller ikke det egentlig men de siste årene har jeg blitt "flinkere".. 😃
nouw.com/martaalise