lavkarbo pannacotta med gele

Hei dere. Før vi dro så passet jeg på å lage litt oppskrifter slik at jeg kunne forsette planen min med å legge ut matoppskrifter både onsdager og søndager. Hater når det er avvik og jeg vil at dere skal stole på meg! Så da ble det slik! :-)

Denne desserten er helt super til å nyte i godt selskap. Til og med i ukedagene! Håper dere vil prøve den for den er helt fantastisk. I hvertfall visst du liker pannacotta og gele ;-) Perfect combo!

- du trenger (4 porsjoner)-

3 dl funlight saft, 7,5 dl fløte, 2 vaniljestang, 5 ss sukrin gold, 15 gelantinplater, 1 granateple, 8 jordbær, 6 dl vann

- slik gjør du -

Lag gelen først. Legg 10 gelantinplater i kaldt vann. Kok opp vann og bland det med funlightsaft. Etter 5 minutter kan du ta gelantinplatene i blandingen. Rør godt og sett geleblandingen i valgfrie glass. Jeg brukte vannglass som jeg tok på skeive slik at jeg skulle få den kule effekten. Måtte ta i bruk muffinsformer slik at de stod stødig. Når du har helt gele i alle formene, så kan du legge de i kjøleskapet til det stivner :-)

Når gelen har stivnet kan du starte på pannacottaen. Den lages med 5 gelatinplater, fløte, sukrin og vaniljestang. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Press ut vannet av platene og legg de til siden. Kok opp fløten og sett oppi vaniljestangen og sukrinen. Når den er ferdig legger du plantene oppi. Rør godt og hell blandingen i glassene sammen med gelen. Forsett og bruk muffinsformen om du liker den effekten. Jeg måtte bruke teip for at de skulle stå stille! Legg alt i kjøleskapet over natten.

Når alt er stivnet og klar så kan du skjære opp litt jordbær og annet godt du vil ha oppi. Jeg elsker granateple så jeg mixet jordbær sammen med frøene. Utrolig godt :-) Håper dere vil prøve!

_____________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mammavendelin
mammavendelin,
ÅÅ dette ser så innmari godt ut <3
nouw.com/mammavendelin
martaalise
martaalise,
Mm ja ❤️❤️❤️
nouw.com/martaalise
christal
christal,
Ååå, dette så jo bare helt himmelsk godt ut!
nouw.com/christal
Jeanette
,
Så nydelig ut. Håper likevel det kommer en sunn dessert uten gelatin 😍 kos deg i Spania. Besos.
martaalise
martaalise,
Hei Jeanette ❤️ Jeg trodde ikke gelatin var usunt 😓👎🏼 Seff kommer det desserter uten gelatin også. De fleste er uten som jeg har lagt ut. Finnes mange på kategori "mat og trening". Klem ❤️🙏🏽🙏🏽 Eller besos 💋💋
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Så superdigg ut 😊 enig med Jeanette, gira på en digg oppskrift uten gelatin 👆
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
Hmm... visste ikke at det var usunt 😅👎🏼👎🏼
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Aldri hørt at det er usunt! Jeg for nin del spiser ikke svin, og dermed utgår også vanlig gelatin. Men yes der var jo mye annet godt under mat kategorien 😍
nouw.com/maylisee
Jeanette
,
Marta😊 har ikke noe med usunt og gjøre, men jeg er vegetarianer. Og prøver å unngå det. Thats why😚 ha en super dag. Klem.
martaalise
martaalise,
ahh skjønner <3 klem tilbake!
nouw.com/martaalise