late dager i Spania

Jeg vet å kose meg her nede. I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld ute. Jeg så en sykt spennende serie i flere timer, spise litt og drakk sangria. Perfekt søndagskveld her nede. Temperaturen er kjempe fin men i dag opplevde jeg alle årstidene. Regn, torden også strålende sol. Var deilig med litt regn og det varte bare en halvtime. Men jeg håper ikke det kommer i morgen også. Jeg trenger SOL! Er litt deilig når jeg alene for da kan jeg sole meg i kun bikinitruse og bli mest mulig brun :-)

Nabodamen kom bort med litt omelett til meg, eller tortilla som det heter på spansk :-) Sykt god men sparer litt til i morgen. Ellers har dagen gått til enda mer serie, blogging og tlf-samtale med Audun. Han har det bra men er veldig bekymret for meg :-( Han skulle vært med meg her nede. Det hadde vært det beste i hele verden! Jeg elsker å være på tur med han.. Så er litt trist å være alene selvom jeg klarer å kose meg.

Nå er det bare to dager til jentene kommer. Gleder meg! Skal hente de på flyplassen i Alicante <3 Tenkte å kjøre i gang ukens spørsmål, så om du har noen spørsmål så kan du stille i kommentarfeltet :-) Veldig greit å samle de her. Får spørsmål på alle kanaler, men rekker bare å svare på halvparten!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Heihei
,
Kan du skrive noe av drittslengingen du fikk fra forrige uke etter at dere var på tv? Har sett flere bloggere kopiere drittkommentarer og publisert dem!!!!! Hadde vært vittig å se! Er så mange idioter der ute..
Karen
,
Kan du ikke begynne å ha ukens spørsmål hver uke? Det er derfor det kalles ukens spørsmål. Du har det 1-2 ganger i mnd bare. Vanskelig å få svar når det blir så lenge til neste gang. Jeg lurer på; krangler du og Audun nå? Er det lettere å bli sur på hverandre siden dere er lite med hverandre?
Anne
,
Er huset du er i noen i familien sin som eier? Eller er det et hus du leier der nede?
anonym
,
Du får mange rare kommentarer. Mitt spørsmål er; snakker dere om barn? Tenkte siden Audun snart er 35 år.. Er jo på tide, er du ikke enig? Du vil jo ikke være 40 år når du blir foreldre for første gang.