Last night in Patong

Endelig kan jeg meddele at det begynner å gå bedre med meg og den solbrente huden min! Vi kom hjem fra "safari" i går kveld og da dro vi rett ned på spaet her på hotellet. Det eneste de ville var at jeg skulle ringe lege for de ble helt forskrekket når de så meg.. Men etterpå når vi satt oss i baren for å drikke en øl så fikk jeg full assistanse med is på foten, punkt massasje og masse trøst. Haha :-) Det var litt ironisk at baren kunne mer enn selve spaet - men jeg var veldig fornøyd og satt veldig pris på det! De ga meg også råd om å sette beina høyt når jeg sov og det har jeg gjort. Jeg har fulgt alle deres råd, så jeg er usikker på hva som har funket? Glad er jeg i hvertfall!

I går var vi ute å spiste sammen med det paret fra Domenikanske Republikk som vi ble kjent med i helgen. De er så skjønne, men dessverre dro de til Bangkok i dag. De skal også innom Kambosja, Lao og Vietnam. Er de ikke heldig? De har reist over alt i hele verden. De har til og med vært i Norge! Vi har allerede avtalt at vi skal besøke dem!

Vi spiste på en utrolig kul plass i går. Den het Tiger og var typisk thai-restaurant. Men vi har ikke spist så dyrt og så dårlig siden vi kom hit. Maten var IKKE god og det var høye priser. Synes det jeg bestilte så utrolig kult ut. Det er den halve ananasen under her.. Men den smakte ikke noe godt. Jeg skal stjele ideen til bloggen og si at det er min - haha :-)

Det ble noen drinker og noen shots i går og det var kanskje ikke så lurt... Men vi er fin i formen i dag. Trist at vi ikke skal ut å feste med dem i kveld... Vi har nemlig blitt helt hektet på 4 på rad! Taperen måtte shotte :-)
​Nå skal vi ned på stranden å ta noe vannsport. Klokken er ti på 4 her så solen begynner å bli svakere... Passer meg godt! Blogges senere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Så koselig at dere ble kjent med et par 😊 er så dritt når maten du bestiller ikke er noe god, det er så utrolig nedtur, spesielt om du har betalt endel for den.. sykt heldige de er som reiser til mange forskjellige byer og land, virker såå gøy <3 Det med å legge beinene høyt hjelper veldig for hevelsene i beina, spesielt om du har vann i beina
martaalise
martaalise,
Ja jeg ligger faktisk med beina høyt nå også! Er bedre altså, men ikke 100%!
nouw.com/martaalise
Trine Gundersen,
Virker som dere har det helt fantastisk! 😊
www.instagram.com/gundersen1994/
martaalise
martaalise,
Det har vi <3
nouw.com/martaalise