Last night in Javea

I går var vi ute med mamma og stefaren min i en by som heter Javea. Dette ligger ca 30 min fra oss og er en søt, liten fiskerlandsby. Mange av dem her, hehe. Og de er sykt koselige med fiskerestuaranter på rad og rekke, masse liv, fin solnedgang og palmer langs veien så langt øyet kan se. Jeg er kanskje ikke verdens beste til å beskrive, men det var sykt hyggelig som dere skjønner, haha :-)

I løpet av de 2 årene og 6 mnd vi har vært sammen (har forresten 2 og 1/2 års dag i dag, gratulerer til oss), så har mange påpekt hvor mye jeg og Audun ligner. Når vi er ute å spiser tror mange at vi er italienere og det er faktisk en del som har sagt at vi kunne vært søsken, haha :-) Jeg ser det ikke helt selv men vi er jo veldig mørke begge to.

Det jeg liker så godt med Spania og utlandet generelt er at de ikke vet hva åpningstider er. Man trenger aldri å stresse med tidene fordi alt stenger så sent. Butikker kan være åpne til ett om natten og på restaurant kan du bestille mat langt over midnatt. Utestedene er åpne til klokken åtte om morgenen. Det har alltid vært min drøm i Norge; å kunne slutte å hele tiden tenke åpningstider og bare leve livet 😃👍Har man lyst å gå på kino eller ut å spise klokken 11 om kvelden? Perfekt, alt er åpent! Eller har man glemt å kjøpe alkohol eller en kjole til kvelden? Null stress, butikkene er åpen.
En ting som er litt artig er at dess eldre jeg blir dess mer setter jeg pris på slike steder som dette. Å besøke noe annet enn bare Magaluf og de kjente partystedene hvor alt er likt og det er overfylt med fulle folk. Det er kjekt å verdsette fine og gamle bygninger, strandpromenader på kveldene, gå i gatene å legge merke til ekte kunstverk og ikke bare de typiske kjedebutikkene osv. Faren til Audun sa til oss før vi reiste at med alderen forandret smaken seg og man liker flere ting. Vi snakket da om sild som jeg ikke kan tenke meg at jeg skal like når jeg blir eldre, men jeg synes det var bra sagt likevel for jeg skjønner hva han mener. Jeg liker i hvertfall flere og flere ting og nå snakker jeg ikke bare om mat altså.

Vi fant oss en restaurant i promenaden som serverte italiensk mat. Det var utrolig god mat men det var dårlig stemning med personalet mellom seg. Er utrolig ubehagelig når man er ute å spiser også merker man sånt for de tar det foran gjestene når den ene maser på den andre osv. Men samtidig får man vondt av dem for de er så få på jobb og jeg kan tenke meg at det sitter en skikkelig latsabb av en sjef som sikkert betaler de luselønn for å jobbe i 200 km/t i den varmen for å gjøre oss blide slik at vi bruker mest mulig penger.

Fine mamma og Andreas. Er ikke de fine sammen?

Me and my lover....

Kjole - H&M//Sko - Thailand//Veske ZARA

Etter at vi hadde vært i Javea dro vi bort 1 km til byen ved siden av og der var det så mye mer liv. Her var resturantene åpnet som utesteder og det var unge folk overalt. Utestedene hadde vært sitt tema og de arabiske var de fineste. Herregud så fint dem innreder! Mamma falt helt for noen lamper, spørst om hun ikke går tilbake for å spørre dem hvor de er kjøpt, haha :-) Her skal vi definitivt tilbake når vi er hele gjengen samlet! Skikkelig partyby med stil!

Nå sitter jeg på sofaen ute på terrassen med Audun, vi har bassenget og hagen som utsikt. Veldig fint og koselig! Vi har hver vår kalde Sol og er egentlig kjempe trøtte etter i dag. Vi har vært å badet på naturlige bassenger oppi fjellene. Sykt fint! Skal redigere bildene nå slik at jeg får lagt de ut snart :-)

Hva gjør dere i dag? Mange som har startet på jobb igjen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Haha det får typen og jeg også ofte høre. At vi ligner. Noe som er morsomt siden jeg er halvt tyrker og han halvt vietnameser. Tror kanskje bare at jo lenger man er sammen jo mer ligner man haha.
nouw.com/irenekeser
Ine
,
Du har begynt å oppdatere bedre da 😊 I noen dager var det 2 innlegg dagen. Du sa jo at det skulle være 3 hver dag så 😊 ingen kritikk! bare heads up!
Kommentaren er postet og blir vist når den er godkjent.
Helene
,
utrolig fine bilder! det med åpningstider er jeg helt enig i, elsker at utlandet ikke vet hva det er,og at mye gjerne er døgnåpent er så perfekt, blir ingen tidsklemma haha, er mye koseligere å dra til en sånn plass en magaluf, det føler jeg man er ferdig med
Veronicabt
Veronicabt,
Så utrolig fine bilder! Jeg er nok litt bortskjemt i forhold til åpningstider, rett og slett fordi Joker rett ved meg har døgnåpent året rundt ❤️❤️
Planen min i dag er vell egentlig bare å ta med samboeren min rundt i Tromsø, han er nemlig her for første gang! 😀
nouw.com/veronicabt
Hanne
,
Utrolig fint!