LÅST I EGEN KROPP

Det å være låst i egen kropp i så mange uker har vært ekkelt og kjedelig - og har helt klart satt begrensninger. Det å ikke kunne være med alt det gøye, at kroppen plutselig har kjempe smerter og at det å dusje er det jævligste i løpet av dagen - alt det er borte! Til helgen skal vi til Trysil på hyttetur med venner av meg fra skolen og selv om jeg ikke kan stå på ski så blir det tidenes hyttetur!! Jeg, eller VI; GLEDER OSS HELT SYKT! Allerede begynt å pakke litt. Eneste er at jeg må være forsiktig så ingen kommer borti meg på kroppen med et hardt slag.

Det føles så godt å endelig få tilbake litt av kroppen min! I dag har vi vært ute på en to timers lang tur, og vi har gått i både nedover og oppoverbakker. Det er helt fantastisk og mestringsfølelsen er på topp! Nå begynner det å bli virkelig, IM BACK :D Jeg klør i kroppen etter å starte å trene igjen skikkelig. Jeg har jo tross alt vært veldig slappfisk etter operasjonen som snart er 4 uker siden! Kjenner at jeg plutselig fikk litt av friheten min tilbake. Det er lett å se på bildene hvor fornøyd og glad jeg er!

Vi har en nydelig liten sandstrand med volleyballbane nedenfor oss her i Arendal. Gleder oss til sommeren :D Nå skal vi se ett par episoder med Orange is the new black også er det rett i seng! Vi skal opp tidlig i morgen!

Hva har dere gjort i dag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer