Last day in Copenhagen

I går hadde vi vår siste dag i København. Vi tok en siste vandring på Strøget og spiste deilig lunch på Hard Rock Cafe. Perfekt avslutning på den fine helgen vi har hatt. Jeg elsker søndagsåpne butikker! Hvorfor har vi ikke det i Norge også? Jeg kjøpte forresten to nydelige kjoler. Gleder meg til å vise dere.

Jeg og audun liker oss så godt i Købenahvn og vi kom ikke på noen byer i Norge som er like kjekke og trivelige. Jeg er jo veldig glad i Risør og Oslo, men det kan jo ikke sammenlignes helt. Det er jo så mye å gjøre der nede, så mye liv og røre. Rett før jul i fjor var vi på Tivoli og det var jo også helt fantastisk. Kanskje vi skal ta rumpen med oss å flytte dit? Haha, hadde jeg bare forstått dansk...

Her er litt bilder fra gårsdagen:

Hjemme hos Cæsar

Studentfeiring i Danmark

Is med kokosbolle

Vi hadde forresten en syk hard kveld/natt. I hvertfall Audun som kjørte hele veien. Vi tok ikke båt til Kristiansand før halv elleve på kvelden og var hjemme i tre tiden i natt. Vi var dau når hodet traff puta, haha. Men det viktigste var at vi kom frem før mandags morgen - for i dag har nemlig rutinene startet for fullt! Stod opp relativt tidlig, vasket og spist sunt! Gleder meg til å legge inn sunne og deilige oppskrifter på bloggen! Nå skal vi ut å gå litt. Vi trenger å få av oss noe faenskap vi har fått i oss i løpet av turen, haha :-)

Hva gjør dere på denne mandagen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer