langs gatene i Aarhus

God kveld dere! Nå ligger jeg deilig til her i Danmark sammen med Audun. Vi har akkurat vært på terassen og drukket ett par glass rødvin, spist litt parmaskinke og godteri som vi handler her på butikken rett ved der vi har leid leilighet for natten. Vi googlet Bed and Breakfast Aarhus og fant et nydelig sted rett utenfor sentrum. Vi har bil så det gjør ingenting, men det tok bare noen minutter kjøring altså! Vi er helt forelsket i leiligheten. Den er utrolig stor, fin og koselig! I tillegg kostet det bare 550 kr natten! Ganske billig for to personer sentralt i en så stor leilighet. Dessuten var vertene utrolig hyggelig! Skal vise dere bilder i morgen. Vet ikke om vi blir her flere netter siden vi skal videre til en annen by, men hadde lett bodd her igjen! Kunne blitt her en uke jeg altså! Men jeg vet ikke om Aarhus har så mye å by på, om vi skulle blitt her lengre? I morgen skal vi i hvertfall til Legoland! JA!!! Har ikke vært der siden jeg gikk på barneskolen, så ungen i meg gleder seg sinnssykt!

kjole - H&M, jakke - New Yorker, sko - Jean Paul, veske - marked

Ellers knipset Audun noen antrekksbilder av meg i dag. Samme kjole som jeg gikk med i Spania men jeg er blitt så glad i den. Jeg fant til og med en liten veske som lå hjemme i samlingen min. Den har jeg aldri brukt, men den er sykt fin, så jeg burde bruke den oftere! Den er kjøpt å marked for mange år siden til 5 euro. Blitt glad i den i dag :-)

Også er det skoene da.. De er ikke Audun så glad i. Han liker meg best i høye hæler når jeg går med kjole men det er litt vanskelig når vi er på byvandring. Fant ut at "jakken" matchet godt, så selv om han ikke er fan av skoene så går jeg likevel med de nå på reise. De er så behagelig og jeg synes de er søte.. I hvertfall nå om sommeren!

Nå skal vi redigere litt bilder fra i dag slik at jeg kan legge det ut i morgen tidlig før vi drar avgårde til Billund. Vi må nok legge oss før 12 i dag.. Det er litt kjipt å være trøtt når man er rundt en million unger :-) Haha!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig gøy at dere skal til Legoland!:) sykt lenge siden jeg har vært dær! Synest både kjolen og skoene var fine<3 man kan IKKE gå på høye hæler når det er byvandring, man kan ikke alltid ta hensyn til andre hva de synest er fint😂 Man må ta hensyn til kroppen og beina👍🏼 kos dere 😊
martaalise
martaalise,
Nei vet :-O Blir jo ødelagt i beina! Endte med å gå med joggesko siste dagen <3
nouw.com/martaalise
Haldis Helene
,
Kos dere så masse! 😄
martaalise
martaalise,
We did, we did <3 klem til deg! 😃
nouw.com/martaalise
marenvictoria
marenvictoria,
fresht antrekk!!!
nouw.com/marenvictoria
martaalise
martaalise,
Tonje
,
Du kler det så bra
martaalise
martaalise,
Åhh takk for det tonje <3
nouw.com/martaalise