laksetaco

- Dinner of the week -

Åhh, dette var en deilig søndagsmiddag! Og siden jeg bor alene, blir det dagens middag óg! Sykt godt og veldig enkelt. Tenkte jeg skulle tipse dere om denne oppskriften. Ikke noe hokkuspokkus. Det er kun taco med en liten vri. Jeg har byttet den ut med laks og tilberedet maten på en litt annen måte :-) Med fisk i tacolefsa, kan man ha taco midt i uken <3 Helt perfekt, spør du meg!

slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Skyll laksefiletene i vann og ta det renne av. Legg dem i en ildfast form med olivenolje. Dryss tacokrydder over. Jeg mikser chili, salt, pepper, spisskummen, paprika, persille og hvitløk. Men du kan fint bruke ferdig krydder og drysse det over :-) Sett i ovnen mens du skjærer opp grønnsaker. Til grønnsaker tok jeg det jeg hadde liggende; salat, agurk, paprika, mais, avokado og rødløk.

Etter 25 minutter er laksen ferdig. Men se det ann, da det kan variere fra ovn til ovn. Lefsene jeg brukte var ferdig lefser og de kuttet jeg opp litt mindre for å få et penere uttrykk :-) Legg grønnsaker oppå og senere laksen når den er ferdig. En ts creme fraiche, litt krydder og noen dråper sitronsaft over som topping, er du ferdig :-)

Vel bekomme <3

Dagen i dag starter tidlig i håp om å komme i god døgnrytme. Jeg skal senere på trening og fått tatt noen bilder til bloggen. Må og få bestilt time til besøk hos Audun. Håper dette blir en fin mandag for dere. Stikk innom igjen senere <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

fromfattofab
fromfattofab,
Det så utrolig godt ut; elsker laksetaco! <3
nouw.com/fromfattofab
martineotterstad
martineotterstad,
Så utrolig godt ut!! Dette skal jeg teste ut selv:D
nouw.com/martineotterstad