Lag verdens fineste bursdagsgave

Til søndag skal vårt kjære tantebarn Vilde feire sin 7 årsdag og i den anledningen har jeg fått lov til å pakke inn gaven som vi skal gi fra oss og svigers. Jeg liker alltid å gjøre litt ekstra stas og synes utseende har mye å si når du gir en gave. Selvsagt er innholdet viktigst, men hvorfor ikke gjøre litt stas med innpakningen også? Her forklare jeg steg for steg hvordan du kan pakke inn gaven din slik at den blir den fineste på gavebordet.

Du trenger:

♥ Gavepapir ♥ Cellofan ♥ Gavebånd ♥ Godteri ♥ Saks og teip ♥ Et hårstrikk ♥ Bursdagskort ♥ Esker ♥ Gave

♥ Vi skal gi to sett med klær til Vilde. De pakket jeg inn i gult silkepapir. ♥ Pakket inn den begge vineskene slik at når hun åpner gaven at hun ikke tror hun får vin i gave.

♥ Slang et silkepapir i bunnen ♥ Gaven oppi og et silkepapir over

♥ Teipet igjen eskene ♥ Pakket de inn i et annet gavepapir. ♥ Teipet de sammen. Jeg teipet de skjevt oppå hverandre siden de var lik i størrelsen. Har du ulik størrelse på de kan du lage pyramide.

♥ Gavebånd rundt begge pakkene ♥ Dekket gaven med cellofan og festet det med ett strikk

♥ Teipet under hårstrikken og tok det vekk. ♥ Festet gavebånd på toppen og krøllet det.

♥ Klippet ut pynt som jeg klistret på cellofanen ♥ Skrev bursdagskort og hang det på gavebånd ♥ Teipet på godteri på cellofanen

♥ Resultat

Nå kan jeg tenke meg at det er en liten jente som blir glad. Siden vi skal reise får vi dessverre ikke med oss bursdagen.. Men om ikke lenge skal vi ta oss en tur. Savner de ungene alt for mye ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer