LA ROCA VILLAGE

HEI MANDAG! Jeg er så klar for deg. I dag er jeg klar for null drittmat og løpetur! Jeg har virkelig kost meg siste uken og ikke trent. Har forsatt de stygge sårene mine under foten, men skoene til Mariela er sykt behagelige! Hjelper sykt mye! Savner virkelig å kunne gjøre det jeg vil UTEN å halte!

I dag skal vi på stranden og jeg gleder meg kjempe mye. En i gjengen har reist hjem og i morgen reiser en annen. Jeg blir litt til. Vet ikke helt når men jeg følger litt med på flysidene og lar de avgjøre. Har lyst å bli her lengst mulig selv da, så er egentlig gøy at det er påske. Påske=høye flypriser. Jentene sier de vil ha meg her da. Håper de mener det, haha. Ellers blir jeg en sånn Alan Harper i Two and a half men, som bare invaderer livene deres!

my Barcelona squad

I går stakk vi til La Roca Village her i Barcelona. Vi måtte ta en sånn Shopping Express buss for å komme dit, for det lå ca 40 minutter utenfor sentrum. Var sykt chill å sitte i bussen og bare breie seg. Vi fikk også gratis wifi der. Men når vi skulle tilbake, var den stappa! Vi ble delt i to busser, haha :-)

Men jeg kan fortelle dere litt om det. La Roca Village er en slags kunstig landsby med kun outlets og restauranter. Vet det finnes mange steder men jeg har kun vært på en i Palma før. Denne minnet litt om den. Her hadde de mange kjente merker og billigere pris på alt. Ikke nok til at jeg kjøpte noe derfra men jeg kjøpte en fin veske fra Mango til 19 euro. De fleste tingene ligger på flere hundre euro her, så det er ganske dyrt for de fleste. Men jeg anbefaler likevel å dra dit. De hadde mange sportsbutikker der som holder en litt bedre pris + det var sykt koselig å gå der. Alt var så fint laget til og jeg koste meg skikkelig når jeg gikk i gatene. Var så mange fine farger overalt.

jeg har på meg:

jumpsuit Spania, sko NIKE, briller her, semsket veske her, trenchcoat her, øredobber Bijot Birgitte

I dag er det én uke og to dager siden jeg så Audun sist. Begynner å bli litt rart for jeg er så vant til å ha han rundt meg. Heldigvis har han vært veldig tilgjengelig på telefonen og vi har snakket mye. Men i morgen drar han til Irak en liten tur og jeg gruer meg sånn. Jeg vet at det kommer til å gå i ett for han, så da blir han nok ikke i nærheten av så tilgjengelig. Men jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Jeg teller ned dagene til vi sees <3 i løpet av dagen skal han faktisk skrive ett innlegg slik at dere kan få være litt med på turen. Han har samlet utrolig mye sko, klær og ting til de han skal besøke på flyktningsleir og denne gangen har de med tvkanal og fotograf. Blir sykt bra :-) Han står sånn på!

Angående TV, den serien jeg var med på er nominert til Gullruten. Insider FEM! Hvor sykt er ikke det? Så utrolig fortjent og fantastisk! Herregud! De bak kamera og programlederne er de som gjør 99 % av jobben vil jeg si. Og de er så proff og så flink! <3 Håper de (vi) vinner :D Veldig gøy å være en del av det!

Da kaller stranden! Og kamera blir selvfølgelig med :-)! Woho!

_________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Så eposoden IGJEN på FEM i går 🙈 Kos dere på stranda, her o Trondheim pøser det ned!
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
What! var den på tv igjen? Min episode eller Auduns? <3
nouw.com/martaalise
Beundrer
,
Utrolig fine bilder
martaalise
martaalise,
Maren Svendsen
,
Hei, Liker innleggene dine.