krølltopp

Hva har dere gjort i dag? Vi skal til å stelle oss nå, vi skal hjem til svigers og etterpå skal vi spille litt Wii. Vi kjøpte den for litt under 3 år siden og vi har nesten ikke brukt den. Bare til litt Super Mario, så ikveld skal vi prøve ett nytt spill og være litt barn igjen :-) Hehe..

I dag tidlig stod vi opp og løp ned til treningssenteret. Vi trente i ca 50 minutter også løp vi opp igjen og rett i dusjen. Det er skikkelig vinter her i Arendal, så å gå ute er vondt og kaldt. Jeg er ikke så glad for det altså.

Tidligere i dag så filmet jeg også mens jeg krøllet håret og stelte meg. Ble sykt skuffa når jeg tok filmen og bildene inn på pcen. Alt var så dårlig kvalitet og dårlig lys, så endte opp med å slette filene. Sykt kjedelig. Hater å gjøre mye også er alt forgjeves. Blæææh!

Men jeg fikk tatt noen bilder som er dugelige slik at dere kan få se håret mitt krøllet :-) Synes det er så kjekt å gjøre noe annet enn å ha det slett og rett ned, for det har jeg alltid! Også gjerne i hestehale. Så i dag har jeg det krøllet og løst :-) Hva synes dere? Nå som det er lysere enn det pleier så følte jeg meg litt som Carrie i SATC <3 Carrie-krøller :-)
I morgen deler jeg en utrolig god oppskrift! Så håper dere stikker innom i morgen tidlig :-) Kos dere masse i dag og nyt lørdagen med fest og morro eller sofa og kos <3 Sender dere klemmer :-)

___________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Du har bare et hår til å dø for. Ha en god helg. 😊
martaalise
martaalise,
Så grei du er! Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
Victoria,
Håret ditt er helt nydelig! Jeg beundrer både det og deg 😊
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Så søt du er!
nouw.com/martaalise