kremet pasta med kylling og tomat

Etter at jeg la ut denne oppskriften på snapchat så fikk jeg så mange tilbakemeldinger om oppskrift! Men, jeg hadde allerede i tanken om å dele oppskriften her, så da håper jeg at dere er innom nå for å sjekke den ut. Take notes! Denne er super god! Kremet pasta med kylling slår sjeldent feil! Men neste gang skal jeg lage den med laks tror jeg. Fikk veldig lyst på laks når jeg spiste det, haha :-)

du trenger:

2 kyllingfileter, pasta, 1 boks creme fraiche, 2 tomater, salt, 1 ts oregano, 1 ts persille, saften fra 1 sitron, 2 ss tomatsaus, 3 hvitløksfedd

slik gjør du:

Stek kyllingen i en stekepanne. Klipp den opp i terninger først. I en gryte koker du pastaen. Når kyllingen er gjennomstekt setter du den til side og tar frem en ny stekepanne. Hell litt olivenolje og press hvitløken, la den surre i 1 minutt før du tilsetter creme fraiche, og tomatsaus. Rør godt og tilsett kylling, pasta, sitronsaft og krydder. Server med tomatbiter :-)

I dag har jeg farget og klippet håret forresten. Glemte å skrive det på forrige post. Det er så deilig å endelig fått gjort det. Har tenkt på det i mange mnd men Audun og venner har stoppet meg. Haha :-) Jeg skal vise dere resultatet i morgen!

Nå skal jeg rydde litt også se videre på en ny serie jeg har begynt å se på. Handler om to jenter som har blitt switched når de ble født. Så de har vokst opp i en helt annen familie enn deres egen og nå har de blitt voksne.. Veldig spesielt men spennende og en skikkelig good-feeling serie! I morgen skal jeg kjøre til flyplassen for å hente jentene! Gleder meg :-)

_________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer