KRAGERØ

I går hadde jeg en veldig fin lørdag. Som jeg skrev i innlegg i går, så klarte jeg å tråkke over på vei opp til Audun. Tenkte å ta joggetur og det å se han i ett, men gikk ikke så syyykt bra. Siden jeg etter noen minutter klarte å gå, så trodde jeg at det skulle gå over. Var forsatt vondt å gå på den, men jeg forsatte for smertene var ikke uutholdelige. I går kveld kjente jeg det ekstra mye og i dag er foten så hoven. Har fått en stor klump på ankelen og klarer ikke å ta et steg uten at jeg får vondt.. Ahh.. Sykt irriterende.. Men men. Jeg fikk sett Audun og det gjorde dagen min. Selv om det kun var noen minutter.

Jeg ble senere hentet av Therese og vi tok oss turen til Kragerø. Hun skulle holde stand-up på en bygdefest og før det, så rakk vi innom bryggen i Kragerø. Sykt fint der! Mye folk og nydelig sol! Vi fant oss en restaurant i solen og bestilte hver sin pastarett! Veldig godt og deilig!

Se så skjønn!!! Dere må gjerne følge henne på instagram; theresealvseike :-) Stand-up showet hennes gikk veldig bra. Jeg satt bak og filmet.

pasta with chicken....

skjørt; Match, bluse; Lindex, hvit topp her, ballerinasko her

Vi kom ikke hjem før sent i går, men det var veldig vellykket! I dag skal jeg slappe av pga den foten, ta bilder av kjoler jeg skal legge ut for salg på snapchat, skrive brev til Audun også svare på spørsmålene i Q&A-innlegget. Lillesøsteren min Melisa skulle egentlig komme i dag, men hun må bli igjen pga jobb. Håper hun kan komme senere i sommer... Legger ut innlegg med brev jeg har fått fra Audun i kveld :-)

________________________________________________________________________________________________

legg meg gjerne til på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Så fin du er:)
nouw.com/tinarodfjell