kosedag!

Hei dere! Nå har jeg akkurat blitt intervjuet :-) Det gikk fint altså, men jeg må ærlig innrømme at var litt nervøs. Er ikke første gang heller, men likevel så blir jeg ikke vant til det. Er litt skummelt å være dønn ærlig! Men vi får vente å se resultatet! Kan vise dere når det kommer ut :-) Håper bare jeg rekker det innen jeg reiser hjem igjen til Arendal..

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og venter på de andre. Siden jeg stod opp så tidlig for å ta i mot journalisten ligger jeg langt foran de andre. Jeg er jo allerede sminket og klar, de andre sitter forsatt i morgenkåpen å spiser. Planen for i dag er å dra ut på jentedag, eller kosedag som vi liker å kalle det. Vi fikk det i julegave av mamma. Istedenfor å fylle juletreet med overdrevent mange gaver - så får vi en kosedag med mamma som består av shopping og middag ute der vi velger hvor og hva.

for rainy days!

Dagens antrekk er en nydelig kjole og uggs herfra. Jeg elsker denne stilen! Den er så meg. Vinterkjole, strømpebukse og uggs/støvletter! En absolutt favoritt når det er kaldt ute, men man vil likevel være fin. Supersalg nå! Kjolen er på 40 % om dere vil ha lik :-) Bare trykk på linken! (adlinks)

__________________________________________________________________________

Håper dere får en nydelig torsdag og er litt heldigere med været enn her! Om jeg skulle ønske meg noe så er snø jeg hadde ønsket meg. Det er litt grått her i Bergen.. Men men. Jeg har laget en liste over ting jeg skal kjøpe meg i dag. Blant annet; bestikk, én topp og kanskje en fin kjole til nyttårsaften. Den kjolen jeg går med nå er det mye glitter i, så den hadde passet ganske fint også! Men da må jeg smelle på med noe skikkelig glittersminke også - det kan jo ikke bli tamt på nyttårsaften - det er jo en av de få dagene man kan glitre så mye man vil, ikke sant? :-)

Audun skal dra på svømming nå og senere skal han lese en bok og bare nyte pausen fra meg, haha. Blir litt mye å være i hus med 4 damer... Vi blogges senere! Gleder meg til å vise dere mine nyttårsløfter!

_________________________________________________________________________________________

følg dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

janemarina
janemarina,
Så himla fina bilder!!😍
nouw.com/janemarina
Sara
,
Du er kjempe fin! Skal bestille den kjolen.
Little sunshine
,
Bestilt!
Helene
,
Utrolig fin kjole og sko, så veldig behagelig ut <3