KONKURRANSE TIL STUDIESTART

Er det noe jeg alltid gledet meg til, så var det skolestart. Jeg har alltid vært glad i å gå på skole. Har selvfølgelig hatt mine nedturer hvor jeg har vært drittlei men alt i alt har jeg alltid vært veldig skoleglad. Jeg har hverken vært den smarteste eller den mest populære, men jeg har alltid gledet meg til å se alle igjen etter helg/ferier, få nye bøker, lære nye ting osv. Noe jeg også så glede i var å sette sammen klær jeg ville gå med, kvelden før. Var viktig for meg å føle meg fin både med klær og på håret.

For å opprettholde motivasjonen og glede meg til skolestart kjøpte alltid mamma en ny sekk til oss og mange skoleting som skulle gi oss glede over å starte på ett nytt skoleår. Det skulle være stas å pakke sekken hver dag og da måtte tingene være fine og organiserte.

Nå har jeg 13 år med grunnskole og 3 år på høyskole bak meg og har ingen planer om å dra tilbake til skolebenken akkurat nå, men jeg vet at mange av dere starter om en uke eller to. Jeg vet også at jeg har lesere, alt fra 10 åringer til de på min alder som skal begynne på universitetet og derfor har jeg lyst til å ha en konkurranse som passer for alle dere! Har fått litt spørsmål om jeg ikke kan ha innlegg om skolestart, klær, diy osv og det skal jeg prøve å få til men håper denne konkurransen kan være ett fint plaster på såret :-)

Jeg har handlet inn litt skoleting og trekker en vinner fredagen som kommer. Meld dere gjerne på!

FOR Å DELTA:

1. Lik facebook siden min HER.

2. Skriv "gjort" i kommentarfeltet HER

(trekker en vinner på fredag 12 august)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Oda
,
Gjort💓💓
Hanne
,
Gjort!
Anne
,
Done 😀
Cecilie
,
Gjort! 😄
Sofie
,
Gjort! 👍
Helene H
,
Gjort
Ronja Marie
,
Gjort! 😃
Marie H
,
Så morsomt med en konkurranse! Må bare fortelle at bloggen din er utrolig fin, og alltid gøy å lese:) 💕
Gjort! 👍😀
Janne
,
Har ikke facebook,men følger med på bloggen din 😊
Håper på å være med i trekninga fordet om 😊
Dana Isam
,
Gjort! 😃