Konkurranse personligalmanakk

(i samarbeid med personligalmanakk.com)

God kveld alle! Tenkte det passet seg bra med en konkurranse for dere som er innom bloggen min!! Nå er det jo snart nytt år og hva passer vel bedre enn en ny kalenderbok fra personligalmanakk? Forrige gang jeg hadde samarbeid med de var tidligere i høst og da var det så utrolig mange påmeldte på konkurransen!! Men det skjønner jeg veldig godt, for jeg elsker min!!!

Dette er ett av de beste blogg-verktøyene jeg tar i bruk; min personlige notat/kalenderbok. Denne er jeg så glad i og jeg bruker den hver eneste dag - ingen unntak! Selvom jeg ikke går på skolen eller har fast jobb så er denne veldig nyttig. Her skriver jeg hvordan innlegg jeg vil ha den kommende uken, treningen min, tips og triks til bloggen og ting jeg MÅ huske osv. Den er alltid med meg og jeg føler meg litt lost uten den.

Det som er litt sjarmerendes med boken er at du gjør den personlig når du lager den. Du kan velge farge, bilder og sette inn viktige datoer. 12 november var en veldig viktig dag for oss, for da hadde Audun bursdag. Så da har jeg skrevet det inn; "Kjæresten min <3 34="">

På forsiden har jeg valgt et bilde jeg er veldig fornøyd med av meg selv. Det gir meg så gode minner for bildet er fra turen vår i Roma i sommer. Jeg elsker å reise! På baksiden har jeg bildet av Audun og meg <3 må="" jo="" ikke="" glemme="" han="">

Noe annet som motiverer meg med denne kalenderboken er at det er "treningsbokser" under hver dag. Her setter jeg opp treningsplanen min for kommende uke hver eneste søndag. Så om jeg ikke fullfører det en dag, så blir jeg veldig skuffet. Men som regel så gir det meg det ekstra kicket for å komme meg bort på senteret.

Det du trenger å gjøre for å være med i konkurransen:

- Følg meg på facebook HER

- Kommentere under dette innlegget når det er gjort

- Legg ved mailadressen din (bare jeg kan se denne)

Dere må gjerne følge personligalmanakk på facebook, snapchat og instagram;

Facebook: https://www.facebook.com/PersonligAlmanakk

Snapchat: pers_almanakk

Instagram: @personligalmanakk

Trekker en vinner på søndag 22.nov ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer