Klar for avreise

Hei fra Gardemoen! Da er vi klar til avreise sammen med svigerfamilien min :-) I hele dag har vi vært på østlandet og vært med onkelbarna til Audun. Vi har tatt en mini byvandring, spist lunch, feiret ett av barna og vært på en konsert. To konserter to dager på rad! Vi er heldig :-) Var veldig stas å se en av ungene synge, vi har bare vært på fotballkamp før, men nå har vi også sett på sang :-) Tror det er ekstra stas når vi er med, siden vi bor så langt unna!

Men nå begynner flynervene å ta helt av her og jeg prøver så godt jeg kan å ikke vise det utad. Vi har tross alt med oss en liten tiåring og jeg vil ikke påvirke han, hehe :-)

- best boyfriend -

topp H&M, sko her , bukse Marc&Spencer, trenchcoat her (adlinks)

Bilde over er fra konserten i går! Den var knallbra! Håper dere fikk med dere noen snaps :-) Men nå må jeg legge vekk pc. Flyet går 20.50 og jeg sitter her med pc på fanget og ser bort på gaten som har begynt å hope seg opp med folk. Blir litt stressa selv om jeg vet at flyet ikke reiser fra meg. Håper jeg blir roligere i sjelen når jeg finner plassen min. Skal ta opp mobilen og skrive noen innlegg på vei ned. Jeg har så mye jeg har lyst til å blogge om så jeg har utsatt ufrivillig!

Men vi blogges i Spania! I natt! Lover å oppdatere bloggen når jeg kommer frem i 00.00 tiden! :-) Sender dere tusen klemmer! Ønsk meg god tur! <3 (jeg trenger det ekstra)!

_________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Det går så bra så, god tur og ha en velfortjent og flott ferie. NYT. 😊
Chatrine ,
God tur og kos dere kjempe masse i Spania 😃 😃
poesijenta.blogg.no
martaalise
martaalise,
Tusen takk Chatrine <3
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Toppen din var rå lekker! For en comfy og fint antrekk å reise i😍
nouw.com/maylisee