KJÆRESTEDAG

Gikk litt fort i svingene når jeg holdt på å lage dette innlegget. Plutselig var det publisert når jeg var midt i skrivingen, og når jeg gikk tilbake, så var det borte. Jaja, da får man begynne på nytt da vettu! Haha :-)

I dag har vi hatt en skikkelig fin og vårlig dag her i Arendal. Vi startet dagen med kos, frokost på sofaen og Dr.Phil. Var sykt gøy å se på tv i dag. Sjeldent det går i noe annet enn Frineds og Netflix, men i dag handlet det faktisk om en jente som trodde hun var gravid, at barnet i magen var jesus og at faren hennes var Eminem. Veldig leit for henne men jeg kan ikke si at underholdningsverdien var lav. Så da ble vi sittende å se på dette mens Audun laget deilig omelett til meg. Etter Dr.Phil slo vi på SuperMario, noe vi ikke har spilt på over en mnd! Og vi elsker å spille det! Marta vant i dag ;-)

Senere på dagen stakk vi ned til byen. Først måtte jeg gjøre unna noe bloggarbeid, spille inn video og ta bilde av oppskrifter. Men i 3 tiden stakk vi ut i det fine været, pakket bagen også gikk vi rundt for å finne fine spots for å ta antrekksbilder. Det er noe jeg ligger litt etter i siden jeg har vært bortreist i mange uker.

Men, vi gikk og gikk og tilslutt fant vi noen fine steder. Det ble veldig bra og jeg gleder jeg til å vise dere! Dagen avsluttet vi med sashimi og det var sykt kaldt ute. Solen varmer godt, men i skyggen er det ikke noe å skryte av!

trenchcoat her, hvit bukse her

_______________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi se en film og kose oss. Jeg har sittet med bloggen ett par timer og prøvd å finne ut ett par ting + at jeg har redigert bilder. Tok sin tid i dag altså! I morgen skal jeg pakke ferdig til Trysil, svare på mail og blogge enda mer! Har veldig lyst til å lage noen innlegg slik at jeg slipper å stresse med å blogge 2 ganger per dag i Trysil. Sender dere en godnatt-klem når den tid kommer <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

norenida
norenida,
Å ha kjærestedag er det beste! Håper du har hatt en nydelig dag fine deg!:)
nouw.com/norenida
martaalise
martaalise,