Kjærlighetssorgen som tar livet av deg

"Hei Marta.

Jeg har lest bloggen din siden dag en, og da mener jeg dag en. Det som tiltrakk meg med bloggen din var overfladisk nok at du er kanskje en av de peneste i Norge. Jeg elsket å se på bilder av deg og fulgte den gamle instagram kontoen din. Etter hvert ble jeg glad i deg på en rar måte og jeg kjenner meg veldig igjen i deg. Jeg har aldri kommentert og skammer meg over det. For første gang jeg gir lyd fra meg så er det fordi jeg trenger hjelp. Jeg har lest innleggene dine om ulykkelig kjærlighet. Alle tre. Men jeg kunne ønske det var mer for du skriver så fint og man kjenner på den kjærlighetssorgen som du gikk gjennom, gjennom tekstene dine. Jeg har akkurat blitt droppet uten grunn. Han jeg har vært sammen med siden jeg var 15 år vil ikke være sammen med meg lengre. Jeg kunne ønske det var en annen jente eller at jeg hadde såret han eller gjort noe feil på et vis. Ikke fordi jeg ønsker han vondt, men fordi jeg vil ha en grunn. Hvorfor tok et forhold som var så fint plutselig slutt? Jeg er 18 år gammel og vi har vært sammen i tre år. Trodde det var oss for alltid og jeg ser ikke for meg noe fremtid med noen andre. Hva skal jeg gjøre? Det verste av alt er at han vil være venner, han sender meg meldinger og lar meg ikke komme over bruddet. Jeg har prøvd alt; psykolog timer, å slette og blokkere han, lagt med andre gutter, ingenting nytter. Kan du være så snill å fortelle meg hvordan du kom over bruddet ditt og hvor lang tid det tok. Jeg trenger tips og triks for å komme meg vekk, og jeg kan ikke rømme fra Norge heller. Jeg må bli hjemme pga skole og familie. Alt føles så håpløst nå. Jeg gråter mens jeg skriver dette for jeg føler meg som verdens teiteste,styggeste og ekleste siden jeg ble dumpet. Jeg har lyst til å dø og ser ikke for meg noe liv uten han. Kanskje du kan skrive dette på bloggen? Vi er kanskje flere med kjærlighetssorg. Håper du vil hjelpe meg og håper du merker det som anonymt. Mange hilsener fra en ødelagt jente."

Kjære ulykkelig hjerte.

Så mange hjerteskjærende ord. Det går innpå meg, for jeg vet akkurat hvordan du har det. Den håpløse og hjelpesløse følelsen hvor du har tusen tanker om hvordan det kan bli bedre eller hvordan det kan bli fikset, men så er et ingenting som hjelper for du er kun en, og dere trenger å være to. Når en av partene ikke vil mer og du føler du mister alt dere har sammen føles det som at verden raser sammen. Jeg følte kjæresten min døde når vi gjorde det slutt. Han ble en helt annen person og den jeg var sammen med var ikke lengre der. Det tok meg lang tid å komme over han og ikke før jeg møtte Audun var jeg skikkelig over bruddet. Det som var så forferdelig med oss var at vi aldri ble helt ferdig med hverandre. Vi hadde en dato hvor forholdet tok slutt, men så gikk det en uke også var vi med hverandre igjen, lå sammen og var som kjærester - uten å være det. Sånn holdt vi på i lang tid helt til jeg fikk nok, pakket sakene mine og flyttet til Oslo.

Tanken på å bo i huset i Bergen, hvor vi en gang hadde bodd sammen, delt seng og liv var helt forferdelig. Jeg var ett år eldre enn deg og ferdig på videregående, så det var kanskje litt lettere for meg siden jeg ikke måtte forholde meg til skole og familie. Det beste du kan gjøre er faktisk å flykte, komme deg litt bort og bli kjent med nye mennesker. Men først må du fullføre skolen, men det går fort og kanskje innen den tid er du over han og har funnet deg en prins. Mitt beste råd når det kommer til brudd er å ikke være venner om den ene parten ikke er klar for det. Og slik jeg forstår utifra din tekst er dette noe du ikke er klar for. Du må få han til å forstå at du ikke ønsker kontakt og at det er vanskelig for deg akkurat nå. Jeg vet ikke hvordan han er som person, men er han en ordentlig kar, så respekterer han det. Min kjæreste gjorde ikke det og mellom oss var det som en lek hele tiden. Om å gjøre å såre hverandre og jeg kunne gå dager hvor jeg kun så på telefonen for å se om det var en melding fra han. Ingenting på flere uker og jeg gråt og gråt. Jeg gråt så mye at jeg fikk hodepine, hadde angst og følte meg dårlig på alle mulige måter. Jeg var så deprimert og ulykkelig.

På mange måter føler jeg at min kjærlighetssorg kunne tatt livet av meg. Men man er kanskje litt ekstra dramatisk når man står midt oppi det og ser ingen ende. Jeg trodde heller ikke jeg skulle finne meg noen andre. Tanken var veldig rar og tanken om at han skulle være med noen andre enn meg drepte meg. Men når han faktisk fikk en ny kjæreste så var det helt greit og jeg unnet han det. Jeg gikk fra å elske han til å hate han, for å så føle hevn også til slutt syntes jeg synd på han. Var mange ting han gjorde eller sa som lå naturlig for han som jeg vet han kommer til å få svi for senere i livet. Han er en drittsekk men jeg er ikke sur på han lengre, og godt føles det.

Vi gjorde det slutt i mai for fire år siden og det gikk 8 måneder før jeg var med noen andre gutter, da var jeg med en også gikk det ett år før jeg var med en annen. Jeg tror ikke på det at man kommer over en gutt som har betydd så mye for en ved å ligge rundt. Det var mange ganger jeg tenkte hevn og planlagte at jeg skulle gjøre det for å såre han, men når det først kom til det så lot jeg være, for det føltes så feil selvom jeg visste at han hadde vært med andre. Problemet mitt med bruddet var at jeg var forelsket i forelskelsen, jeg var ikke lenger forelsket i han og slikt føltes det i lang tid før vi gjorde det slutt. Han var jo slem mot meg, og jeg mot han, og jeg husker jeg syntes han var et dårlig menneske, for han behandlet meg dårlig, og det blir man jo ikke forelsket av. Men tanken på å ha kjæreste og plutselig ikke skulle ha det lengre var den som såret meg mest og det var vel derfor jeg ikke klarte å gi slipp.

Jeg vet at denne teksten ikke gjør slik at du kommer over han akkurat nå, men jeg lover deg at det blir bedre. Mine beste tips for deg er å fokuser på deg selv, vær med venninner og familie, skriv om kjærlighetssorgen om det hjelper, skriv en liste over ting du ikke likte med han, dropp all kontakt med han og tren. Dette hjalp meg veldig, spesielt det å fokusere på meg og mitt. Jeg hadde også venninner som tok fra meg telefonen og nektet meg kontakt med han, det var jævlig der og da men hjalp meg i det lange løp. En vis venninne av meg på 60 år ga meg en gang et veldig godt råd som jeg gjerne vil dele med deg; Bestem deg for en dato. Gråt og vær lei deg så mye du vil frem til det. Når den dagen kommer så er du over han og da skal du ikke gråte mer." Håper dette ga deg litt fred og ro. Skriv gjerne tilbake til meg igjen.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mr Umar Zikri
,
Hej Jeg deler dette med glæde, jeg var knust, fordi jeg min penis var meget lille, ikke rart at tilfredsstille en kvinde, jeg havde så mange relationer afblæst på grund af min situation, har jeg brugt så mange produkter, som jeg fandt online, men ingen kunne tilbyde mig den hjælp, jeg blev søgt efter, Jeg holder på at prøve, på en trofast dag, da jeg søgte gennem nettet så jeg nogle få kommentarer om denne specialist kaldet Dr. Subla og jeg besluttede at give ham en chance, jeg indgået ham via hans WhatsApp telefonnummer +2349034287285 han gav mig nogle trøstende ord med hans urtepiller for penis udvidelsen inden for1 uge for at bruge den medicin, jeg begyndte at føle udvidelsen af min penis, og nu er det bare 2 uger for at bruge hans produkter min penis er omkring 9 niches (ca. 23 cm) længere og er så glad nu kan jeg tilfredsstille en kvinde så godt. Hvis du også går igennem sådanne problemer, er du velkommen til at kontakte; dr.sublatradictionhome@gmail.com Eller WhatsApp; +2349034287285