Kjærlighet

Om jeg bare kan få en ting her i verden, så vil jeg ha kjærlighet. Masse kjærlighet. Det er virkelig det beste som finnes og det er vel derfor jeg styrer livet mitt etter den.

Jeg fant disse fine bildene på facebook i går og måtte bare dele de videre med dere. Så utrolig herlig, fine, triste og glade bilder. Jeg klarer ikke å forestille meg hvordan det var før i tiden, når mennene deres ble sendt vekk for å jobbe enten på havet eller i krigen. Noen ganger kom de hjem, noen ganger ikke. Og det fantes ikke sosiale medier hvor man kunne oppdatere hverandre med søte meldinger og bilder, eller tlf hvor man kunne ringe når man ønsket for å høre stemmen til den man elsker..

Jeg blir veldig glad av disse bildene, men de to over kan få meg til å begynne å grine. Det må ha vært så sårt og vondt å si hadet... Flyplasser, togstasjoner og havner er en av de mest tristeste og fineste stedet jeg kan tenke meg. Et forferdelig "hadet", men også et vakkert "hei".

Selv om Audun ikke skal ut på sjøen eller i krigen, så føler jeg nok på mye av det disse kvinnene gjorde. Jeg gruer meg til den lengselen, smerten og lange nettene uten den deilige varme mannekroppen ved siden av meg. Men jeg prøver også å bruke tid på å føle meg heldig som har en mann som jeg får tilbake 100 %.

Jeg vet at de som har mistet mannen sin lett kunne ha byttet plass med meg, og det er noe jeg ofte tenker på. Hvor heldig jeg er som kan besøke min mann en gang i uken også få han hjem igjen etter noen år, istedenfor å besøke en grav og aldri få den nærheten, kjærligheten og livet jeg en gang hadde...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nora
,
Du er fantastisk. Håper du vet det.
martaalise
martaalise,
Åhh 😍 tusen takk. .
nouw.com/martaalise
tonevinningland
tonevinningland,
Nydelig skrevet ❤️ Vi som har mannen vi elsker nær oss er heldige ja 😊
nouw.com/tonevinningland
martaalise
martaalise,
Helene
,
Utrolig fint❤️
martaalise
martaalise,