kjærestetur til Danmark

I går tok jeg og Audun oss en tur til Danmark! Skikkelig harrytur som jeg har savnet! Vi må alltid stå opp grytidlig (typ 06.00) for å nå fergen som går fra Kristiansand. Tar ca 3 timer over og den turen kan bli ganske kjedelig om man er trøtt og sliten. Men vi tok en stor frokost fremst i skipet og der satt vi litt før vi gikk for å kikke litt. Vi kjøpte øl og noen julegaver. Audun kjøpte også den søteste julegenseren. Så harry at den er fin! Haha :-) Den skal han gå med på julaften har han sagt... Må se an hva jeg skal gå med, men jeg kan strekke meg til at han kan sikkert gå med den på morgenen og sent på kvelden... :-) #kontrollendekjerring
Ellers hadde vi det litt travelt. Vi dro innom noen koselige byer som Aalborg og Silkeborg. Ville egentlig rekke Aarhus også, men det får vi ta neste gang. Har hørt at det er et koselig julemarked der. Vi innviet også bilen ordentlig. Jeg har enda ikke prøvd å kjøre den, men den er automat - så hvor vanskelig kan det være? Jeg har det så bra på passasjersetet som DJ.
Vi prøvde å finne noen julegaver men jeg tror vi må sitte oss ordentlig ned for å planlegge ordentlig. Ellers blir det slik at vi hamstrer og hamstrer.. Tenkte vi skulle roe litt ned i år med innkjøpene men da trenger vi en god strategi.
På slutten av kvelden dro vi innom en liten cafe for å drikke litt kakao. Vi hadde egentlig litt dårlig tid men Audun chillet helt ned. Tror det var deilig å sette seg ned etter all kjøring og stress vi hadde hatt grytidlig. Båten tilbake dro i ni-tiden på kvelden og i ett tiden i natt kom vi hjem til sengen vår. Vi slapp heldigvis tollen denne gangen. Woho :-) Føles så håpløst når man blir stoppet hver gang. Det er litt sånn når-skal-man-få-gå-videre-følelse. Men deilig at vi ikke ble dratt inn nå som det var så sent.
Nå driver Audun å henger opp persienner i stuen. Vi har i alle vinduene bortsett fra de to vinduene hvor du ser mest inn, så det blir deilig når han får hengt de opp. Liker å stå opp om morgenen og sette meg i sofaen uten å bekymre meg for hva jeg går med. Sitter i naken der altså, haha :-)

Etterpå skal jeg lage middag til oss. På planen står hamburgere uten brød. Går det? :-) Vi skal også rekke yoga i dag. Ville egentlig ta yoga og blogge før dette men internettet har vært nede i hele dag! Boring... Hva gjør dere på denne onsdagen?

________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook for oppdateringer HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Gjør ingenting i kveld jeg. Men det er alltid koselig å "henge" med dere når dere er på tur 😊
martaalise
martaalise,
Så gøy at du følger 😃 <3
nouw.com/martaalise
matglede
matglede,
Hei! Jeg leser bloggen din hver dag! Og jeg synes du virker så klok! Så ville gjerne spørre deg om et tips!! Jeg har en venninne som hele tiden spørr om jeg vil overnatte hos henne men selv så er jeg ikke helt glad i det der lengre. Forslag til hvordan jeg kan si ifra? Er jo med henne ellers liksom! Men liker helst å sove med kjæresten og nå har vi jo et barn på vei også så føler egentlig st hun burde forstå men ja! Ikke så lett med venninner alltid!
nouw.com/matglede
martaalise
martaalise,
Hei! Takk for fine ord! Kjekt at du er innom her <3
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Kommentaren ble sendt før jeg var ferdig! Ville foreslått å si det så mange ganger at hun skjønner det. Selvfølgelig skal du ikke sove over om det ikke føles riktig! Det må hun skjønne. Er ikke noe annen måte å gjøre det på. Så lenge man er hyggelig og høflig kan man si hva man vil <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Elsker danmark og harryhandel haha, det er så morro! har også kjøpt julegenser til samboeren min de er så stygge at de er fine ja haha, tenkte jeg måtte ha en til meg selv også men de har vært utsolgt alle stedene jeg har sett :/
martaalise
martaalise,
Haha 😃 vet! skal finne til meg selv også..
nouw.com/martaalise