Kjærester og sosiale medier....

Dere som er i forhold, godtar dere at kjæresten deres legger til randome jenter/gutter på facebook? Snapper i flere timer med en person h*n møtte på byen i helgen, eller <<like>> som en gal stalker alle bildene hennes/hans på instagram?

Hva er greit? Hvor går grensen? Jeg vet vi har forskjellige grenser om hva som er akseptert i forhold, men jeg velger å tro at de fleste av oss har en felles forståelse på hva som er greit og ikke greit.

Før var det utroskap når man møttes i skjul og enten lå med hverandre eller utvekslet følelser når man var i et forhold med noen andre. Men nå, synes jeg at "utroskap" har blitt mer abstrakt. Om man utvikler et forhold over nett, sender nakenbilder, skjuler ting for partneren, blir betatt av noen andre - så er man forsatt utro - selv om ikke pikken nødvendigvis finner et annet telt å campe i for natten.

when he's unfaithful with his eyes, he's unfaithful with his heart

Jeg er glad jeg lever i et forhold hvor sjalusien min ikke får "blusset frem". Jeg er en sjalu person og kan fort bli litt "eiesyk" om jeg er usikker. Men etter hvert som jeg har blitt eldre, så har jeg forstått at jeg ikke kan tvinge noen til å oppføre seg bra, og utroskap kan skje, både med og uten sosiale medier. Man blir gal om man skal ha kontroll på alt og jeg er sikker på at livskvalitet synker 1000 hakk om man skal tenke negativt hele tiden.

Ved å delta på tv program, blogge og uttale seg offentlig så har vi opplevd ubehageligheter med at både damer og menn prøver seg på oss, selv om vi viser stolt frem vårt forhold og hvilken stor kjærlighet vi har til hverandre. Det kan være irriterende, men det er veldig deilig at jeg slipper å bekymre meg, for jeg vet at Audun avviser de blankt og han vet at jeg gjør det samme. Det er også utrolig deilig at han har så behov for å vise at han er kjæresten min, for det er så utrolig gjensidig! Jeg elsker også å vise at Audun er min kjæreste og at jeg ikke trenger oppmerksomhet fra andre.

Men jeg har ikke alltid hatt gode forhold. Jeg har vært i forhold før hvor dette ikke har vært en selvfølge og sosiale medier har vært ett problem, og jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne godta det. Det er et svik som aldri blir glemt, og det er ikke greit! De som ikke klarer å oppføre seg på nett burde ikke hatt kjæreste... Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor noen velger å sende nakenbilder til andre og chatte med andre i hemmelighet om man har det såååå bra i forholdet..

Alle burde kjenne på hva som er greit og hvordan en selv hadde følt det om den andre hadde oppført seg sånn og sånn. Det er en gylden regel som kanskje folk er dritt lei av å høre, men den fungerer som bare det! Så nå er jeg spent hva dere tenker om kjærester og sosiale medier, hva er greit i deres forhold?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Vi har ikke noe problem egentlig med sosiale medier, føler jeg! En gang hvor begge slettet snap pga min kjæreste reagerte på at jeg hadde gutter han ikke kjente. Vi kommer fra to forskjellige steder, så er derfor. Men at han hadde jenter jeg ikke kjente var ikke så nøye?! Så jeg ble irritert og slettet hele snapchat brukeren min, og da gjorde visst han det samme. Nå har jeg skaffet ny snap, men ikke han.. Ellers har vi ingen problemer med facebook, og er bare jeg som har instagram av oss 😊
nouw.com/jgl
martaalise
martaalise,
Haha, bra det ordnet seg tilslutt <3
nouw.com/martaalise
jgl
jgl,
Jaa, slitsomt at sosiale medier skal ødelegge! Men samtidig veldig enkelt å være "utro" på mange måter når det kommer til det! Men men, man må bare stole på hverandre <3 og er man ikke til å stole på, så er det en utvei, spørr du meg :p
nouw.com/jgl
irenekeser
irenekeser,
Synes grensen går når man begynner å skjule samtaler fra hverandre. Hjemme hos oss er det veldig åpent m sosiale medier og tlf osv. Vi logger ikke alltid ut av facebook og den ene kan ofte sitte sammen m den andre mens h*n driver med mobilen. Begynner sambo å snu seg unna og være hemmelighetsfull (greit rundt jul og bursdag da) så synes jeg d er å gå for langt. Alt som må skjules fra den andre er å gå over grensen...
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
ENIG!!! Det er så skittent når man er LIVREDD for at den andre ska gå innpå tlf, facebook og snap osv!!! Da skjønner man at noe er galt og jeg vil tørre å påstå, av erfaring at 9/10 ganger er det en grunn for at han/hun er livredd!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Jeg synest grensen går over når han/hun må skjule hva han gjør på sosiale medier. Da er det jo noe galt om man må skjule det. Føler det er så "lett" å være "utro" over nett for tiden det er skremmende.. Har opplevd det selv men er vanskelig å glemme!
martaalise
martaalise,
Ja, det er superlett! Det er nok baksiden av sosiale medier.. Ødelegger sikkert mange forhold!
nouw.com/martaalise
josefine
,
Vi har begge insta, snap og fb. Jeg har ingen gutte-kompiser og har derfor ikke noen gutter på snap. Snap er en farlig app, du har aldri kontroll på hva som blir sendt til deg heller. Jeg hadde ikke likt om han hadde hatt mange jenter som han egentlig ikke er venn med, bare som er beskjente og ihvertfall når jeg ikke er close med de. Jenter er drøye og jeg synes ikke det e greit om han hadde mottatt drøye bilder, selv om han ikke oppfordrer til det. Vi har heller ikke behov noen av oss til å ha mange av det motsatte kjønn på snap. SNAP ØDELEGGER MANGE FORHOLD, og det er ikke vits å leke med ilden. Hadde han hatt masse jenter venninner som han tok med inn i forholdet våres, så heilt greit. Men ikke randoms. - Det er ikke greit.

Samme med å liksom plutselig følge random jenter/gutter på insta, hvorfor? Hvis du absloutt vil følge innleggene så gå nå heller inn på profilen å sjekk når du vil, men du er faktisk ikke nødt til å følge/like. Hvorfor lage spor hos andre jenter/gutter? Altså mange gutter (spesielt) følger og liker bilder til andre jenter for å bli "oppdaget".

Jeg driter i om han hadde likt bilder av "kjendiser" og feks trente jenter feks, men hvorfor gjøre det? Hvorfor må folk like? Går ann å se, men må ikke legge igjen spor. Mye av dette tror jeg er med på å øke sjalusi i et forhold. Fordi mange skjuler hva de holder på med, tror den andre gjør ting, derfor skal den og gjøre det osv osv
martaalise
martaalise,
Kommentaren din fortjener et eget innlegg! Jeg er SÅ enig med deg!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Følte du også satte ord på mange ting jeg har prøvd å forklare UTEN å høres ut som en sjalu psykopat!! 😋 Haha!
nouw.com/martaalise
anonym
,
Jeg har vært i et forhold hvor det gikk så langt at jeg sjekket telefonen fordi jeg følte noe var galt. Der hadde han skrevet "hei sexy" til jenter og flørtet med andre!! Man kan vel si at det forholdet ikke varte så mye lengre! Jeg er normalt sett ikke den personen som absolutt må se over alt han eier for å føle meg trygg, jeg stoler på personen jeg deler mitt liv med, og derfor syns jeg utav respekt at slike ting ikke skal skje eller en gang slå tanken om å gjøres!

Nå er jeg endelig i et forhold som har vart i 5år og lever på skyer, det er virkelig slik et forhold skal være, betryggende, kjærlig og respekterende 😊

Han liker bilder på facebook og kommenterer, jeg bryr meg ikke! Jeg skriver også på bilder av mine kompiser, det er helt naturlig for meg å kommentere på en venns bilde! Man skal ikke bli sosialt innesperret fordi andre parten er full av sjalusi, da er det ikke et godt forhold 😊
martaalise
martaalise,
Ja når det er venner og kompiser synes ikke jeg det er noe problem. Det gjør Audun også! Liker at Audun har venner og sånn, men jeg hadde ikke likt at han med vilje prøvde å bli kjent med noen over nett!

Høres ut som du har det veldig fint <3 Sender deg en klem!
nouw.com/martaalise
Gunsmoke
,
Han jeg har delt postkasse med, mer eller mindre siden 2011, lever ett liv i den virkelige verden og ett annet på facebook 😐 Han nekter å fjerne singelstatusen sin og nekter å endre bosted på fb og jeg VET han driver og legger til og chatter og flørter med mange andre damer på fb også! Han liker bildene og statusene deres, men overser og ignorerer mine bilder og innlegg.. og de bildene og innleggene jeg delte på veggen hans og tagget han i i fjor sommer, har han ganske enkelt bare sletta.. 😡 Og da jeg kommenterte litt på et bilde av bursdagskaka jeg nylig lagde til han og som niesa hans da delte på veggen hans, sletta han bare bildet.. 😟 men han nekter for alt når jeg konfronterer han med det. "Han må jo få lov til å snakke med vennene sine" er svaret jeg da får.. 😒
Stort sett alle kollegaene våre (vi jobber i samme firma) vet jo at vi er samboere, samt noen av hans venner og de fleste av mine venner også. Men likevel får jeg han ikke til å ta det siste steget og å stå opp for meg og vedkjenne seg forholdet vårt.. 😦
martaalise
martaalise,
Så jævlig kjipt å lese dette. Håper han har kvaliteter og egenskaper som gjør opp for den drittsekk oppførselen. Skjønner ikke at du finner deg i det. Håper du finner ut av at det finnes mange andre menn som er mye bedre enn det der <3 For det gjør det! Masse bra menn der ute!
nouw.com/martaalise
Sad
,
Jeg og min mann har begge Instagram. Jeg føler meg som en stalker( vi har hatt våre problemer og et brudd men er nå "sammen" igjen. Vi har barn og er gift. Han legger til jenter og jeg blir sint og spør han. Han mener jeg er usikker på meg selv. Jeg mener hvorfor legge til random jenter ( han mener han kjenner fra før) noe jeg ikke tror på. Uansett hvorfor legge til nye jenter når han skal vise meg hvor mye jeg betyr. Endte med at han først blokket meg så la meg til så deaktiverte kontoen. Er det meg det er noe galt med da?
Han er også hemmelighets full med tlf aldri om han ville gitt meg koden til tlf. Han mener det er jeg som har et problem. Hva synes dere?