Kjærestedate på Risørflekken

God kveld. Nå har vi akkurat kommet inn døren og jeg sitter fredelig å ser på tv mens Audun lager middag. Jeg er helt utskjørt i dag, selv om jeg ikke har gjort så veldig mye.. Kan det være solen? Vi var oppe veldig tidlig da, også var det rett ut på lang tur med masse jogging og styrke før vi gjorde oss klare å dro innover til Risør. Planen var egentlig å dra på båttur, men når vi kom frem hadde sjåføren begynt å drikke - så vi tar det heller neste gang. Istedenfor dro vi opp på Risørflekken med reker og jordbær.

Gjett om det var vanskelig å finne reker.. Vi var innom 4 forskjellige steder før vi fant.. Når vi først fant danset Audun reke-dansen, han ble så glad, haha :-) Planen vår var helt fra morgen av at vi ikke skulle drikke for vi vil så gjerne våkne i morgen å være uthvilt og klare for nye treningsøkter. Jeg var litt redd for at vi skulle bli påvirket av det deilige været og alle andre som ville ha oss med ut, men vi klarte å avstå! *Stolt*. Det er ikke det at vi må drikke for å kose oss, men det er jo iingen hemmlighet at det er ekstra koselig med en øl eller ett glass vin når det er så herlig vær og såååå mange mennesker i Risør. Risør blomstret virkelig i dag. Gleder meg til alle fine dagene vi skal få her i sommer!

Shrimps & strawberry

Nedenfor ser dere Risørflekken som ligger over byen. Det er en hvitkalket fjellknaus som kan sees fra flere km fra havet. Den har blitt og blir brukt som sjømerke for båtene som kommer over Skagerak. Fantastisk utsikt og absolutt et must å besøke når man er i Risør. Vi satt der i godt over to timer og solen steikte som bare det. Utrolig deilig! Senere dro vi opp til noen venner som vi ikke har sett på en stund. Her viste gradestokken 35 grader i solen! Helt utrolig??

Nå hiver Audun inn Nachos. Ikke akkurat det sunneste men jeg lager meg en stor salat ved siden av - så blir det litt av begge deler! Vi blogges i morgen tidlig. Da skal jeg vise dere noe 😘

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så flotte bilder 😊 Kos dere videre i kveld 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Takk <3 håper du får en fin søndag!
nouw.com/martaalise
tonevinningland
tonevinningland,
Så koselig hihi og kjekt dere fant reker 😊 Det er jo reke vær så skjønner at det var vanskelig å finne butikker som hadde mer igjen.
nouw.com/tonevinningland
martaalise
martaalise,
:D ja ikke sant! Flaks!
nouw.com/martaalise
celinastamper
celinastamper,
Ååå det ser så kos ut på snap og her <3
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
:D Takk Celina <3 koselig at du følger her og på snap!
nouw.com/martaalise
renate
,
E so bra og sjå alt du skrive om og legge ut ,klem 😊
martaalise
martaalise,
Hei Renate <3 Tusen takk for at du stikker innom her 😃 Klem tilbake!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Reker❤️ Selvom de er best på vintern, rart det dær? Du kan bli utslått av solen, solstikk det heter kanskje? Jeg får sykt fort soleksem i fjeset, er så irriterende. Utrolig fine bilder😄
martaalise
martaalise,
Er de? :-O Vi var veldig heldige i går. Fikk store og fine reker! <3 Så irriterende? du får legge tskjorten over ansiktet!
nouw.com/martaalise