kjærestedag i Kristiansand

God morgen! I helgen har vi fått gjort så utrolig mye og noe av det var å besøke Kristiansand by. Trodde Kristiansand var en skikkelig sommerby men det var så koselig og fint der nå. Var helt nydelig å kjøre ut av byen. Alle bladene i forskjellige høstfarger. Shoppinggaten var fylt med gresskar, pyntet til halloween. Og på senteret mitt i byen hadde de laget et lite spøkelseshus. Fikk ikke tatt noen ordentlig bilder men det var ganske bra laget til. Spindelvev over alt. Det var så morsomt, for når vi kom ut derfra så sa Audun: "Åhh, jeg har spindelsvev over hele håret!!" - HAHA! Han er så morsom! :-)

Synes det er så kjekt når man arrangerer litt og gjør noe ut av ting. Vet mange synes halloween er så latterlig siden det er kopi fra USA og det er bare for at butikkene skal tjene penger.. Men jeg synes det er så artig og gøy! Trenger ikke å være dyrt heller.. 

a saturday in Kristiansand

I Kristiansand fikk jeg med meg en utrolig kul topp som passer perfekt til julebord-sesongen. Men grunnen til at vi dro innover var egentlig for å dra på IKEA. Så etter ett par timer i Kr.sand dro vi for å ordne med garderobe. Vi kjøpte de delene vi trengte og i går satt vi de opp. For en jobb altså! Men det ble veldig fint. Gleder meg til å vise dere når vi er ferdig.

Lørdagkveld ble brukt oppe hos svigers og jeg fikk smake på elg. Er ikke noe fan av viltdyr men elgkarbonader var veldig godt! Dessutten hadde de drit godt tilbehør. Ikke ofte jeg spiser poteter (4 ganger i året), men på lørdag spiste jeg 2 stk! Så godt! Liker dere viltdyr? Audun sier det er kjempe sunt, så jeg får venne meg til smaken.. :-)

I dag er det én uke til jeg kan avsløre hva jeg gjorde i Oslo for litt under en måned siden. Gleder meg utrolig mye til å endelig fortelle dere det! Noe jeg trygt kan være stolt av, selv om jeg var litt utenfor komfortsonen min ;-)

Tusen takk for alle mail og kommentarer på de siste innleggene mine! Dere er så skjønne ❤

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg gjerne hverdagen vår på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anonym
,
Gleder meg til å høre om hva du gjorde i Oslo. HUSKER at jeg så noe på snap. var det modell oppdrag? eller tv igjen?
Malin
,
Så koselig 😊 leser bloggen din ofte, og er stor fan! Viltkjøtt er jo dritgodt😍😂 med masse brun saus, Mhmm...

Er selv fra Kristiansand, men studerer i Bergen nå! Liker meg veldig godt.
martaalise
martaalise,
Takk for kjempe fin kommentar Malin! Så kjekt å høre fra deg 😃 Gøy at du trives i byen min <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Kristiansand ❤️