Kjærestedag i Arendal by

Nå er vi hjemme fra en liten bytur til Arendal. Vi bor denne helgen hos svigers så den luksusen med å gå til byen hadde vi ikke i dag, men vi kjørte innover likevel for vi ville være "der det skjer", haha :-) Vi startet byturen vår på restaurant hvor vi spiste tapas (som vi elsker), også møtte vi noen venner for å spise en god is! Når det var en halvtime igjen av åpningstiden på Amfi dro vi innom der også, for jeg var så heldig å få et gavekort til bursdagen min.

Jakke - Gina Tricot, kjole - H&M, sko - Jean Paul, veske - USA (gave fra mamma)

Før vi dro innover til byen lå vi i hagen på de fatboyene eller latsekkene som jeg fikk til bursdagen av Audun. Sykt deilig å ha hver sin. De er jo så behagelig å ligge på.. Solen skinte og vi svettet oss ihjel. Audun duppet flere ganger, men det er kanskje ikke så rart. Vi var faktisk oppe halv syv i dag tidlig. Fikk ikke sove for det var så lyst utenfor.
Det som var litt kjedelig var at det ble overskyet innen vi kom oss til Arendal by. Men Arendal er fint uansett.. Bare synd med den vinden.. Og som dere ser, så utrolig mange fine båter ved kaien :-) Er det bare vi som blir litt sjalu? Haha :-)

Mini hamburgere, patatas bravas, scampi, lammekjøtt med grønnsaker, cæsarsalat, pomfri, brød og aioli - mmmm!

Skjønne kjekkasen min!

Jeg er så glad i denne kjolen men ser på bildene at den ser noe rynkete og fæl ut 😂 Jaja.. Den er i hvertfall veldig fin til vanlig og sykt deilig å gå med! Må kanskje stryke den til neste gang... Men hva har dere gjort i dag? Har dere finere vær enn oss? Nå skal vi inn å velge oss en film og poppe popcorn. Vi sitter ute på verandaen atm.. Veldig deilig temperatur selv om skyene dekker himmelen...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Så koselig 😊 Og kjolen var nydelig på deg!! Du kler virkelig fargen 😊
nouw.com/kamillahaaland
martaalise
martaalise,
Så snill du er 😃
nouw.com/martaalise
Helene
,
Sååå fin kjole❤️ Så ut som en kjempe fin dag😊
martaalise
martaalise,
åh snille Helene <3
nouw.com/martaalise