kjærestedag

Da var vi endelig startet på den uken jeg har gledet meg mest til i mars. Nemlig den uken hvor vi skal reise til Spania med svigers! Føler jeg har skrevet det hundre ganger innpå bloggen her, men jeg gleder meg sånn. Jeg liker meg selv og livet mye bedre i syden, flere som er med meg? Haha :-) Jeg har startet litt lett å pakke men vi skal dele på en koffert så denne gangen blir det en større utfordring.. Jeg er av den arten som alltid overpakker... AHH! Så jeg skal lage liste. Kan vise dere hva jeg tar med meg i eget innlegg om dere vil :-)

I går var vi på kino å så Beauty and The Beast og for en fin film! Jeg visste jo de fleste detaljer siden jeg kan tegnefilmen veldig godt men det var likevel veldig gøy å se den og jeg ble så imponert. Alle kostymene og scenene, sangene. Nei, alt var perfekt! Jeg elsket filmen og anbefaler dere alle å ta dere en tur på kino i nærmeste fremtid! Kinoen var nesten full og det er et sjeldent syn her i Arendal. Synes vi alltid sitter alene i kinosalen, haha :-)

I dag har jeg også rukket å få besøk av en venninne. Venninnedate kl 11.00 - ikke typisk her i gården, men det var veldig koselig! Jeg laget kyllingssalat og hun slo av noen vitser. Hun er tross alt Sørlandets morsomste jente.

Nå skal vi dra innover mot Langesund for å besøke familie til Audun. Gleder oss! Har hørt rykter om steinsovnspizza... Mmmm! Glad jeg har gjort én time yoga i dag - da føles alt litt bedre ;-) Haha!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

følg dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

E
,
Fimen var fantastisk. ... Akkurat som bloggen din <3
Anonym
,
Hvor er buksen din fra? Superfin!