Kjærestedag

Sen oppdatering fra oss som egentlig hadde avtale om å oppdatere bloggen to ganger denne uken... Men men.. Da blir det heller tre innlegg i morgen. Jeg har gjort så mye denne uken og har så mye på hjertet som jeg vil blogge om. I går hadde vi svigers på besøk og det endelige middagsbordet stod klart med scampi og wokede grønnsaker. Vi hadde bruchetta og melon med serrano skinke til forrett og til dessert serverte vi pannacotta som jeg hadde laget dagen før. Gjestene ble veldig gode og mette, og jeg fikk så gode tilbakemeldinger. Audun stod på med vasking av gulv og tørking av støv 30 minutter før de kom og jeg stod på kjøkkenet med litt assistanse fra Audun og vi klarte det akkurat! Vi dro nemlig til Kristiansand på dagstur rett før..

Ellers har vi vært på Hove i dag.. Tror dette er de siste dagene med sommerværet. Det var ikke en eneste sky på himmelen i dag men kaldt som faen..

I dag har vi hatt det så fint sammen. Etter Hove dro vi hjem og dusjet også rett til byen for å spise sushi. Så koselig å ha kjærestedager.. Ikke alle som er like heldige å ha de så ofte som oss, men vi nyter det mens vi kan.. Jeg åpnet forresten mailen min i dag og da fikk jeg melding om at Melissa Horn skal ha konsert i Bergen i Februar... Billettene slippes i over i morgen og jeg må ha to stk!!! Desperat! Aner ikke hvor vi er i februar men lov å håpe at vi er på Vestlandet da.

Haha, Audun er så barnslig og herlig ♥ Jeg ser først nå at tauet er godt plantet i skrittet hans, lurer på om det gjorde vondt. Vi er forsatt litt skadet begge to, spesielt Audun. Vi ville egentlig trene i dag men det ble tur pga været. Etter en time på tur så kjente vi begge to skaden. Min er jo ikke så alvorlig men kjenner den ganske godt når jeg snurrer på ankelen.. Kjedelig.

Hvor mange poeng gir dere meg på planken? Nå skal vi se en film med Eddie Murphy ♥ Hva gjør dere ikveld? Dere må følge oss på snap! Jeg heter martalise :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer