Kjære Oslo

Tusen takk for at du viste meg en sånn flott side av deg i dag. Jeg har savnet deg så mye og i dag fikk jeg endelig besøkt deg. Du var travel og folkerik, men også veldig varm og fin, akkurat slik jeg husket deg. Jeg fikk tatt trikk og t-bane igjen, gått på kafé med jentene og deltatt på jentekveld. Tre ting jeg har savnet så sårt! Jeg setter pris på at du bestilte sol til jeg skulle komme! Nå drar jeg tilbake til Arendal med en god følelse i kroppen og gleder meg allerede til å komme tilbake til deg, kjære fine Oslo.

Bilder fra Arendal-Oslo

Vi stod opp klokken seks om morgenen i dag og var ute av døren til klokken syv. Uff, det var jævlig. Men det var så verdt det, for da fikk vi hele dagen i Oslo! Vi har gjort følgende:

Etter 3 timers kjøretur dro Audun på intervju med VG. Senere spiste vi lunch i sentrum med Mariela, lillesøsteren min.

Etterpå bar det hen til Mariela for sminke,sladder og vindag. Hun tok brynene mine og sminket meg. Skulle hatt sminkevideo på det, hun er så latterlig flink!

Klokken to hadde jeg time til brasiliansk voksing. Auu.. Men så verdt det. Etter timen min hev jeg meg på t-banen for å rekke å se Maria i en halvtimes tid også hev jeg meg tilbake på t-banen for å treffe Naima.

Fra kafé med Naima til restaurant med Malin for ett glass vin. Timen etter var jeg på trikken opp til jentene, eller vestkantfruene som de egentlig kaller seg! :D Det var så godt å se igjen alle jentene, alt for lenge siden sist ♥

Så var det tilbake til Mariela, lillesøsteren min for å si farvel for denne gang. Ah, kunne ønske hun ble med til Arendal. Trenger den gode og fine energien hun gir meg, du finner ikke morsommere gledesspreder enn det her. Og ja, hun er singel ;-)

Nå sitter vi i bilen på vei tilbake til Arendal. Forsatt to timer igjen og kjøre og klokken har akkurat passert midnatt....

Marta Alise

Liker