Kjære nett-troll

Et det noe jeg hater med bloggen min så er det det at jeg eksponerer meg for mange som ikke vil meg vel og som helst skulle sett meg gå under. Ja, jeg er kjempe heldig som har så mye støtte og så mange som heier på oss. Men likevel så har 10 % av alle lesere vært slemme og det er bare tull om jeg skal sitte å si at det ikke går innpå meg. For meg er det viktig med publisitet om bloggen skal "overleve", det er viktig med lesere, men med alle fine blomstene der ute jeg får her inne, så følger det også med et ugress. På tiden jeg hadde 300 unike lesere innpå hadde jeg kanskje en til to stygge kommentaret i mnd. Den var noe ala; "Du er stygg. Hilsen anonym". Men nå som bloggen har vokst, så kan dere gange de stygge kommentarene med 30 og nå er det mye dypere og gjennom arbeidet drittslenging/hat. Nå har det gått så langt at jeg nesten synes synd på de. At noen som er av samme art som meg bruker sååå mye tid og energi i håp om at jeg skal føle meg dårlig en kveld eller få meg til å bli usikker forstår jeg ikke. Jeg har også meninger om andre, men ikke så sterke at jeg ønsker å bruke tid på å kommentere det eller lage noe ut av det. Men dette derimot, har jeg en sterk mening om.

Kjære nett-troll. Jeg prøver å se for meg hvem du er. Er det slik du ser ut forresten?

Det er ikke lenger snakk om å bruke 2 minutter av sitt liv på å være slem mot meg. Nå er det; skifte ip-adressen slik at du er forskjellige steder hver gang, (gjerne andre land enn Norge), oppretting av falske profiler, gjerne facebook OG instagram, legge til 10 personer slik at profilen ser ekte ut, også må vi ikke glemme en email adresse, for ellers blir de "avslørt". Men jeg tror alle som har vært i "facebook-gamet" ser forskjellen på en falsk og en ekte profil. Også er det ikke de folkene som bare er ute etter å spre kvalme her og der, dette er folk som leser bloggen min til punkt og prikke, som "kjenner" meg og som er faste lesere.

Men nå dere, skal jeg fortelle dere steg for steg hvordan dere også kan bli slik som "mitt" nett-troll mener at kvinner skal være, og jeg advarer dere; Det er ikke lov å smile eller ha håret oppsatt. I går fikk jeg en kommentar og siden jeg synes den fortjener mer enn bare "å godkjenne kommentaren og forbli i innlegget" så vil jeg dele den opp og vise dere slik at flere kan lære hvordan det skal gjøres på sosiale medier. Følg med;

REGEL NR EN;

Ikke poser fra siden. Du har store armer og mage, pluss puppene dine er mer flatterende fra en annen vinkel.

REGEL NR TO;

Flørt med kamera ved å ha åpen munn uten å smile med munnen, kun med øyenene.

Kjære nett-troll, mener du sånn?

REGEL NR TRE;

Hold hodet høyere, legg skuldrene bakover for en forlenget overkropp!

REGEL NR FIRE;

Ha håret løst!! Alle jenter er finere med løst hår, og det ser mer levende og personlig ut på bilder.

Fra nå av skal jeg bare ha håret løst - uansett hårdag.

REGEL NR FEM;

Ikke ha folk i bakgrunnen på bilde. Bare fokus på deg.

Faen, jeg fikk med peisen.. Prøvde å retusjere den menmen... Fra nå av skal jeg bare ha HVIT vegg.

Med alle disse punktene skal bildet se ut ca sånn;

Så; neste gang dere skal ta bilde så husk å få med alt dette. Folk må på død og liv ikke få vite hvordan du egentlig ser ut og hvem du egentlig er. Ærlighet vare IKKE lengst ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer