Kjære lesere; God jul

Jeg har vel ikke skrevet noe spesiell julehilsen til dere som er innom her hver dag. Men i mitt hodet så har alt gått så tregt de siste dagene. Det er ikke det at jeg ikke har bloggmotivasjon men det har vært så utrolig mye som har skjedd her de siste dagene at den har blitt litt nedprioritert. Jeg har klødd i fingrene etter å sette meg ned med pcen, men så enkelt har det ikke vært. Det tar virkelig på å være med barn og siden de ikke skulle være her så lenge så har all tid gått til å være med dem. Jeg har virkelig kost meg denne julen og overlevde med god margin uten mamma. Familien til Audun er fantastiske på alle mulige måter og jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre svigerfamilie. Nå er det nesten litt rart å skulle flytte ut fra svigers, for nå er vi så vant med å bo her og våkne opp til å være med alle. Selv om jeg og Audun setter pris på de stundene alene så er vi begge veldig sosiale og setter pris på når vi er mange samlet.

Men kjære lesere. Jeg håper dere har hatt fine dager sammen med familie og venner. At dere har fått delt hyggelige kvelder, spist godt, spilt spill og sett koselige julefilmer. Alt det fine som følger med julen. Både nye og gamle tradisjoner. De fleste av oss har ikke vært så heldig med snøen. Den er forsatt ikke kommet her, men jeg håper dere likevel har fått kjenne på den deilige julestemningen.

Julen handler om så mye mer enn bare presanger og god mat. Nå som jeg har blitt voksen har jeg lært at dette er en tid hvor man skal sette pris på det man har og ikke tenke på det man skulle ønske at man hadde. Det er så mye som er forandret for meg. Husker godt at høydepunktet med julen var å få så mange presanger som mulig. Men jeg er så glad at jeg nå kan fortelle at for meg er julen blitt så mye mer. Jeg er uendelig takknemlig for at jeg har Audun og at jeg nå har to familier å feire jul med. Jeg elsker at jeg nå har en stor familie, for det har jeg alltid ønsket meg.

Jeg ønsker dere en fin jul videre og jeg håper dere får slappet av disse dagene og brukt tiden på de dere er glad i. Vil også legge til at jeg setter uendelig pris på alle dere som tar dere tid til å skrive til meg, selv om det er jul. Jeg har fått hundrevis av snapper, meldinger og fine kommentarer. Tusen takk og god jul til dere. Juleklemmer fra meg og Audun.

Marta Alise

Liker

Kommentarer