Keeping up with Audun & Marta

Har ønsket lenge å ha et innlegg hvor jeg fra start til slutt viser dere hva vi gjør i løpet av en dag! Nå under rettssaken er det veldig mye fokus på å ha "kjedelige dager" som vi kaller det. Dager hvor vi ikke har avtaler og ikke må forholde oss til andre. Det er disse kjedelige dagene vi liker best. Vi står opp når det passer oss, spiser hva vi vil og gjør hva som faller oss inn i løpet av dagen. Om vi vil bare være inne en hel dag å se på serier så gjør vi det. Andre dager kan vi være litt mer aktive eller dra til byen for å spise/shoppe. Nedenfor har jeg beskrevet dagen vår i dag til punkt og prikke! Tror ikke jeg har oversett en eneste detalj!

09.00 - Vi våkner, koser, går på do og sjekker mobilen.

09.30 - Jeg har fått dilla på havregryn + yoghurt! Her har jeg toppet den med blåbær fra svigers hage og tranebær, gojibær.

10.00 - Vi elsker å se serier de dagene vi ikke skal noe spesielt. Da er det rett inn med dynen på sofaen også kose litt, kanskje sove litt til.

11.00 - Jeg blogger. Audun rydder. Veldig grei avtale. Han tar klesvasken mens han er i gang, 10 poeng!

13.00 - Vi melder oss inn på treningssenter. Det er flere måneder siden sist. Vi har satset på trappetrening og turer i skog og mark i sommer men nå begynner vi å gå mot kaldere tider og Audun klør i fingrene etter å løfte så jeg ble med. Vi tar alltid bare en mnd av gangen, for vi vet aldri hvor vi er i neste.

14.15 - Vi drar for å hente svigermor på jobb for å så kjøre henne hjem. Det ble 45 minutter på trening. Løping + roing.

15.00 - Vi bestemmer oss for å ta en økt til siden det er så fint vær og Audun foreslår Hove som ligger 10 minutter unna oss. Vi kjøper med oss lunch og setter oss der.

16.15 - Nå er vi kald og dritt lei. Vi har brukt en hel time på å kaste stein istedenfor å gå tur. Svette, men likevel kalde for vinden er så sterk her nede. Audun vant denne gangen. Tommel ned!

17.00 - Vi dusjer og jeg lager middag til oss. I dag ble det tunfisksalat med egg. Vi ser på en episode Modern Family mens vi koser oss fisken.

18.00 - Jeg sminker meg og tester produkter jeg fikk tilsendt i går. Jeg elsker alt bloggen gir meg! Gleder meg til å vise dere hva jeg har fått - to nye favoritter!

19.00 - Vi krangler i 20 minutt før jeg hylgriner og stenger meg inne på rommet.

19.25 - 5 minutter senere kommer han inn å trøster meg. Grunn til krangel; Jeg fikk ikke de bildene jeg ville ha + at favorittbuksen min har fått ett hull i skrittet. Følte alt det var Auduns feil. Vi ble venner igjen.

19.30 - Audun spør om jeg har mensen. Det har jeg ikke. Han foreslår at vi sitter oss i bilen og drar ned å kjøper en ny bukse til meg. Jeg er med på den.

19.55 - 5 minutter før stengetid får jeg buksen min. Buksen min koster bare 199 kr, men jeg elsker den og bruker den så mye! Jeg er glad igjen.

20.30 - Vi er hjemme og er klare for å se film. Kveldsmaten i dag har blitt byttet ut med noe vi har savnet! Jeg elsker fullkornchips.

23.20 - Vi er overtrøtt og takker for oss. Snakkes i morgen ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer