Kaldt og sunt godteri til sommeren

Nå tenkte jeg å vise dere noe jeg pleide å lage når jeg var liten.. Nemlig isbiter av juice, saft og vann. Dette er så perfekt til kveldene nå om sommeren for man får tilfredsstilt søtsuget, det er kalt også er det så godt! Elsker å sutte på de om kveldene. Audun blir litt gal da men, han liker de han også!

Jeg bruker alltid ZERO eller annen saft uten sukker. De lyserosa er den nyeste smaken med Hvit te og lichi, de røde med jordbærjuice, de gjennomsiktige med vann og sitronjuice dråper i og de gule med appelsinjuice. Appelsinjuice er min favoritt men jeg liker også å mixe de godt med vann eller med hverandre 😍👍

Ikke lurt å spise hele brettet for da får man vondt i magen! Holder med en liten skål. Også må man huske å skylle munnen godt med vann etterpå så man ikke skader tennene. Gjelder egentlig alltid etter man har drukket juice, saft eller spist frukt/godteri.

Isformene mine er fra IKEA.

Nå har jeg akkurat spist 4 stk selv! Det var så avkjølende og godt 😍💗Håper dere prøver det nå som det er varmt ute! Nydelig å ta oppi drinken også!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Det er godt og lage isbiter av forskjellige ting, har og prøvd den nye saften den er så god <3 Lichi er SÅÅÅ godt! finner den ikke mange plasser desverre :/
martaalise
martaalise,
Nei, tror det er special edition i tillegg? At det bare det selges i en viss periode? Vi får storhandle!
nouw.com/martaalise
helenels
helenels,
Så godt tips! Skal absolutt prøves 😊 Elsker isbiter av rent vann, så da må jo bare dette være toppers!
nouw.com/helenels
T
,
Dårlig tips
martaalise
martaalise,
Åhhh så ikke les da!
nouw.com/martaalise