jumpsuit til plussize-bootys

Denne jumpsuiten er virkelig så herlig å ha på dager hvor jeg ikke vet hva jeg skal gå med! Jeg fikk en sort jumpsuit av mamma når vi var i Barcelona for 4 år siden - i samme stoffet og den har jeg brukt uendelig mange ganger. Den er deilig, myk og passer til både fest og hverdag - jeg pynter den opp og ned. Men jeg har virkelig ønsket meg en i en annen farge og for noen uker siden fant jeg det hos Ellos. En jumpsuit so jeg kan være komfortabel i, samtidig som jeg er fint kledd. Denne har jeg nå testet til hverdags med et par flate sko og kåpe, men også til fest med høye støvletter og smykker! Jumpsuiten finnes fra str 42-58 :-)

Noe jeg også har fått meg er en ny veske! Denne har jeg siklet på veldig lenge, så når jeg kom over den på Ellos, så måtte jeg bare trykke den hjem! En skikkelig alt-mulig-veske! Kino, fest og hverdags! Jeg er jo veldig dårlig til å bruke veske, men når jeg går ut for å ha det litt ekstra gøy så må jeg ha med meg kamera, mobil og litt sminke i vesken. Denne rommer akkurat til de viktigste tingene ;-) Vesken finner dere HER.

ELLOS kjører 40 % på ditt dyreste kjøp om du er ny kunde!

Jumpsuiten og vesken får bli med meg på kino i kveld. Vi skal nemlig se Fabeldyret. Har noen av dere sett den? :-) Jeg får så julestemning av Harry Potter, så jeg håper denne filmen gir meg den samme følelsen!

Tidligere i dag pyntet vi pepperkakehus. Ikke noe suksess for å si det sånn.. Vi skulle egentlig pynte i går, men Audun hadde så mye å gjøre! Nå skal vi en tur på butikken før vi skal opp til svigers. En skikkelig travel, men koselig dag! Må også få skryte på meg 40 min yoga som jeg hadde før frokost :-) Begynner å bli litt myk nå, woho!

Sees senere!

_______________________________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helenekristine
helenekristine,
Du er altså bare så babe!! Elsker bloggen din 😃

Jeg tenkte å tipse deg om en konkurranse jeg har gående på bloggen nå der du kan vinne et gavekort på Coverbrands til 500 kr :* http://nouw.com/helenekristine/konkurranse-vinn-gavekort-pa-coverbrands-28028648
Ha en fin dag!
nouw.com/helenekristine
martaalise
martaalise,
Turid
,
Så kledelig den Jumpsuiten var til deg.
martaalise
martaalise,
Tusen takk! Veldig behagelig <3
nouw.com/martaalise
Anne
,
Nyyydelige deg!
martaalise
martaalise,
Erica
,
Pen!!! 😍 Skal så absolutt inn å bestille! Den jumpsuiten var aaamazing!
martaalise
martaalise,
Lotte
,
Har sett bedre....
Cam
,
Modell vakker =) Du har veldig inspirerende klesstil, Marta
martaalise
martaalise,
Du er grei <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig fint antrekk, du kledde den virkelig godt 😊
martaalise
martaalise,
thank you sweetie <3
nouw.com/martaalise