Jumeirah beach

Vi hadde den fineste dagen i går ved Jumeriah Beach. Det er et hotell som ligger foran Burj Al Arab - eneste 7 stjernes hotellet i verden. (De er så opptatt av verdens rekorder her). Det var så utrolig fint og jeg blir så sur på meg selv at jeg misset dette hotellet når vi bestilte. Tror det er litt dyrere enn det vi bor på, men verdt alle pengene. De hadde den flotte, hvite stranden rett nedenfor med solsenger ute i vannet, gratis saftis og krystallklart vann. Jeg koste meg så mye der at jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale dette stedet.

For å tilbringe dagen her må man betale ganske mye, om man ikke er hotellgjester selvfølgelig. Men vi gikk rett inn uten at noen spurte oss. Vi fikk store håndkleder og plass med en gang. Det var utrolig spesielt å bade rett ved Burj Al Arab, utrolig fin utsikt.

Når vi var lei solen dro vi opp på hotellet for å bade i bassenget. Endelig et vann som var kaldt. De hadde boblebadet også. Jeg elsker slike hoteller!

Vi spiste lunch og solte oss masse. Beste servicen vi har opplevd her nede. Men det var ganske dyrt der, så når vi fikk øye på happy hour måtte vi selvfølgelig avkjøle oss med ett par øl. Vi har vært ganske forsiktig denne ferien med alkoholen, logisk nok. Men i går ble jeg litt brisen og måtte tenke meg om, vi er tross alt i Dubai.

Hotellområdet var så stort! Ingen tvil om hvor vi skal bo neste gang vi er i Dubai. Vi var på hotellet fra tolv om dagen til åtte om kvelden. Tiden gikk så utrolig fort. Hadde vi hatt flere dager her så hadde vi dratt dit igjen. Men nå nærmer det seg avreise - allerede!

Vi har det veldig fint her, MEN; En av de største nedturene her i Dubai er at man ikke kan kysse eller ta på hverandre slik som hjemme. Jeg og Audun har et veldig intimt forhold, om jeg kan si det. (Haha). Vi har alltid en hånd på hverandre, enten holder han rundt meg eller så holder vi hender. Vi klarer ikke å ha hendene borte fra hverandre. Så her nede er det våres største utfordring, for vi glemmer oss jo hele tiden. Spesielt i vannet... I går etter stranden gikk vi på Dubai Mall og da fikk vi ett par stygge blikk når vi glemte oss. Oppps! Vi prøver så godt vi kan i hvertfall..

Dette må være det fineste bildet jeg har tatt her nede, sååå stolt! Når bildet ble tatt så jeg ikke at jeg fikk med månen, det så jeg først når jeg var på hotellet med pcen. Utrolig vakkert!!

I dag er vi på ørkensafari og skal kjøre i sanddynene. De hentet oss klokken halv fire så nå blogger jeg faktisk fra ørkenen, haha :-) Eksotisk! Følg gjerne turen vår på snap; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer