juletreet mitt

(annonselinker)

Nå er juletreet mitt klart og jeg er kjempe fornøyd! Det er grønt, rosa og gull! Perfekt :-) Også kostet det bare 99kr! Det er ikke så stort, men perfekt str for meg og leiligheten. Jeg tenkte litt på om jeg hadde overdrevet litt siden jeg snart skal hjem og jeg får ikke " kost " meg med det så lenge, men nå ser det ut som at jeg blir her litt lenger. Grunnen kan jeg ikke fortelle dere enda, men det er noe hyggelig <3 Gledet meg til å reise hjem til Bergen på mandag, utsetter det noen dager og det blir gøy uansett! Rekker ikke å pynte hjemme, for det starter de med på mandag. De skulle egentlig vente på meg, men de får bare gjøre det - jeg har jo fått pyntet her hjemme hos meg.

Det har vært mange reaksjoner på rosa jul, men slik dere ser så blir det julete likevel <3 Rød jul har det alltid vært, så kjekt med litt utradisjonell jul i blant - spesielt siden rosa er min favoritt farge!

Jeg har begynt litt smått på julegavene.. Jeg er sent ute - jeg vet! Men det er vanskelig når ingen sier hva de ønsker seg! I tillegg har jeg alt alene i år. Hele Auduns familie og min. Det er mange altså. Prøver også å få til noen julegaver til venninner, men det er ikke bare bare å få til alt før jeg reiser. Nå som jeg skal bli igjen, kan jeg slappe litt mer av og det er digg! Ville rekke mest mulig før mandag for da var det egentlig juleferie for min del, men deilig at jeg kan ta det litt roligere.

my sweet christmas tree

Julekulene er fra Søstrene Grene, Kid og Kremmerhuset. Jeg har maaaange flere i boden, men trenger jeg egentlig mer? Det er jo så lite, så det kan fort bli rotete! Har heller ikke lys på i år, for det så ikke bra ut. Haha.

I dag skal jeg ha svigers på middag, men før det må jeg rekke å ta bilder til bloggen, trene, kjøpe 3 julegaver til + blogge! Lage middag må jeg og - hehe...

Håper dere har en fin torsdag og stikker innom igjen her senere <3 Sender dere klemmer!

Marta Alise

Liker