julestrømpen

Selvom jeg er 25 år gammel, får jeg en riktig fin julestrømpe av mamsen. Den er fylt med jenteting og godteri. I år donerte jeg godteriet til felleskassen, haha. For jeg ville ikke ha det selv. Vet hva som skjer da... Og nok godteri blir det uansett. Akkurat nå er jeg stappmett og det tenker jeg at jeg kommer til å være helt til jeg kommer til Arendal. Jeg kommer sikkert til å rulle hjem til Sørlandet. Haha.

I dag har vi vært på trening, spist en god brunch, spilt spill (BUZZ), spist enda mer og spilt enda mer. Nå skal vi snurre en julefilm her hjemme <3 Bare kos på oss disse dagene.

den årlige julestrømpen <3

Deodorant, neglelakkfjerner, lipgloss, øredobber, mobilladere, barberhøvel, øyenbrynsfarge, hårklemmer, neglefil, baketilbehør, highlighter, tigerbalsam, mascara og masse godt.
Denne dagen har gått så sykt fort! Litt trist for jeg tenkte å late meg enda mer enn det vi har gjort. Haha! I morgen skal vi på trening tidlig, slappe av, blogge også videre på kino og Pasta Sentralen. En familietradisjon i romjulen <3 Tar med meg kameraet, selvfølgelig! Sender dere juleklemmer fra Bergen <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

benedikterv
benedikterv,
Jeg er helt enig! Ingenting er som å få julestrømpe første juledag:-) Ha en fin uke videre!
nouw.com/benedikterv
Lindarui
Lindarui,
Det er å koselig å få julestrømpe😊😊😍❤ Ønsker deg en fortsatt fin romjul 🎆🎇
nouw.com/lindarui