Julenissen har vært her!

God julemorgen kjære lesere! Long time no see! Håper dere har hatt en nydelig morgen så lang. Her er vi litt sent ute, vi stod ikke opp før elleve og nå sitter vi å ser på Mikkes Jul. Det er jul for meg! Tenk at det også snør her i Bergen, er ikke det utrolig? Minst 10 år siden sist... Ingenting som gir mer julestemning enn snø! Har dere snø?

I går feiret vi en mini-julaften sammen med lille Mateo, som er sønnen til min stesøster. Han blir ikke å feire med oss i kveld, så vi tok middag og julegaveåpning i går kveld. Vi var også veldig heldig, for nissen kom til oss! Tror ikke vi får besøk av han i dag for vi har ingen snille barn her, men kanskje om han får noe godt i glasset - så kommer han tilbake igjen, haha :-)

Mamma har et fantastisk fint julenisse kostyme som hun sydde når jeg var liten. Dette er det mange som har brukt og i går fikk Jule-Audun prøve den :-)
Det hele ble veldig vellykket. I begynnelsen var Mateo skeptisk, men etter en liten stund fikk nissen innpass. Haha. Han startet nedi veien og kom med en stor sekk med masse gaver, bjellen var også på plass!

Det var ikke bare et show for barna, men også for oss. Nissen gikk nemlig innom alle dialektene, haha! Tror ikke han klarte helt å bestemme seg om han var fra Trøndelag eller Østlandet. Bergensken hans var også meget imponerende! Haha..

Nå ligger vi på sofaen med hver sin julestrømpe. Jeg fikk så mye fint og godt! Om en liten stund er det tid for brunch med alt mulig godt! Jeg mangler også å pakke inn den viktigste gaven, nemlig den til julenissen. Ønsker dere en nydelig dag med familie/venner og god mat!
_____________________________________________________________________________________

Følg julen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Ha Ha, for en morsom nisse - bra bilder - Ønsker dere en riktig God Jul. Og ha det mysig:)
Sara
,
God jul! Og haha
Hanne
,
Kos dere. Ha en fantastisk jul! 😁
Helene
,
Så utrolig flink din mor er som har sydd den nissedrakta!😊 Gøy for alle når nissen kommer på besøk😄