julen gjennom mobilen

God morgen! Tenk at det er nyttårssaften i morgen. Flere enn meg som gleder seg? Vi skal ha fest her hjemme hos mamma og dere vet hvordan det er når man arrangerer noe. "Kan den og den komme?" "ja,ja,ja" og til slutt er man 50 stk! Haha :-) Neida, vi blir ikke sååå mange, men vi blir en del! The more the merrier, ikke sant? I år har vi gjort en good deal! Vi har nemlig blitt enige om at alle lager én tapasrett hver. På den måten blir det ikke så mye på vertinnen! Smart! Jeg skal lage laks og spekeskinke rull og Audun skal lage guacamole med chips! Skal selvfølgelig ta masse bilder på nyttårsaften også.

snapchat: martalise

Det er vanskelig å ikke ta masse snaps og bilder når man har så mye fint å ta bilde av! Juletre, julelys, gaver, mat, pynt +++ Håper dere har fått julestemning av snaps jeg har delt denne julen. Jeg er ikke flink til å lagre alt jeg legge ut, men her er noen av bildene.

____________________________________________________________________________

Nå skal jeg sove litt mer, før jeg skal gjøre litt yoga. Må også sitte meg ned å redigere litt bilder! Og finne ut hva jeg skal gå med i morgen.... Fjoooo! Har noen forslag men ingen som er 100% enda.. Kan ikke være så kresen heller. Har jo ikke med meg all verden hit til Bergen. Savner klesskapet mitt når jeg er på reisefot... Blir liksom aldri enig med meg selv når jeg pakker, derav overflødig klær når jeg reiser! Men vi blogges senere!

_____________________________________________________________________________________-

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

51sundays
51sundays,
Det er kjempelurt med spleiselag. Jeg synes det er kjempekoselig også 😊 Og når alle bidrar er det jo ikke så farlig at man blir mange 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
Helt enig <3 😃
nouw.com/martaalise
Hanne
,
Kos dere masse <3
Little sunshine
,
You are beautiful
Helene
,
Så utrolig fine bilder, kjempe koselig 😊