julelisten

Pinnekjøtt eller ribbe?

Pinnekjøtt for alle penga! Ribbe gir meg ingenting men jeg kan spise det. Vi spiser også Vossakorv og stappe. Mmmm <3 Faen som jeg gleder meg!

Hva gjør dere på julemorgenen?

Koser oss med julestrømpen mamma er verdens mester i, ser på en julefilm eller det som går på TV (min favoritt er faktisk Mikkes Jul, haha).

Og på julekvelden?

Vi steller oss, spiser, pakker opp presanger, spiser riskrem, spiller et brettspill og ser film. I den rekkefølgen faktisk :-)

Hva ønsker du deg?

Snø på julaften.. Og Audun. Begge to er så usannsynlig som at jeg våkner med blå øyne i morgen, så jeg tror ikke det...

Pepperkaker eller kakemenn?

Kakemenn. Ingen av de gir meg så veldig mye. Men en god kakemann er god før jul.

Favoritt julefilm?

Det er mange. Men den beste av de alle er ELF. Jeg og Mariela (lillesøsteren min) MÅ se den hvert år!

Favoritt julesang?

Alt med Kurt Nilsen og Michael Búble. I love them <3

Favoritt julekalender?

Følger ikke med på noen i år. Men Blåfjell er jo skjønn da <3 Også husker jeg at jeg elsket Olsenbanden junior.

Når pynter du?

Tidligst mulig! Desember er så kort. Man burde starte i november for å forlenge julen litt <3

Ditt beste juleminne?

Det er mange. Men en jul, når vi bodde i Ålesund - fikk jeg en karaokemaskin. Den sang jeg på til jeg ble grønn. Det er derfor jeg kan "Mambo nr5" og alle Spice Girls sangene utenat. Haha.

Tre favoritter i julen?

Forventningene, å være hjemme i huset med de andre og gå med pysj hele julemorgen.

Hva er det kjekkeste med julen?

Jeg er jo som et lite barn på julaften og synes lite om at jeg har fått beskjed av de hjemme om at vi ikke skal overdrive med pakker i år. Altså, hva er det for noe tull??????? Jeg elsker gaver! Trenger ikke å være til meg en gang, jeg bare elsker å se juletreet stappet med julegaver og å glede seg til det blir åpnet opp. Hehe. Men jeg skal ta meg sammen og være litt grei nå. Det kjekkeste er selvfølgelig å være samlet alle sammen og nyte dagene <3 Jeg må jo si at julestrømpen til mamma er en favoritt og tradisjonen vår med at alle får sin julepysj <3

Og det verste?

I år blir det selvfølgelig å være uten Audun. Men det verste med julen er å vente. Haha. Det er litt deilig også, for da bygger forventningene seg opp. Men fra typ 16 til vi skal spise. Det er den verste tiden. For da synes jeg tiden går treigt og jeg går bare å venter på maten, at jeg skal stelle meg og gavene <3

Hva skal du gjøre på julaften?

Jeg skal stå tidlig opp, gå ned å se julefilm, spise frokost med de andre, se i julestrømpen min, oppdatere dere, se mer film, spise godteri, hjelpe mamma, spise litt mer og kose meg med de andre.

Og på nyttårssaften?

Fest hjemme hos mamma <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer