julekuler til dessert

Endelig tid for oppskrift igjen. Det er de innleggene jeg liker best, for bildene blir så fine og julete <3 Håper dere blir fristet av disse, de er supergod og enkle å lage. Jeg skal servere de i kveld når jeg får jentene på besøk. Vi skal spise middag og senere på quiz i byen. Jeg har ikke sett de på over en uke, så det blir koselig <3

Du trenger:

En pakke brownies, 200 gr mørk sjokolade, 100 gr hvit sjokolade, dryss til pynt

slik gjør du:

Bak brownisen og sett den på 5 min mindre enn pakken sier. Ta den ut og sett den i kjøleskapet. Etter 10 min kan du begynne å røre i den med en gaffel. Smelt sjokoladen i en matboks. Jeg tar den i mikroen i 1 minutt, rører også 1 minutt til. Lag små boller med browniesen og dypp den i sjokolade.
Når browniesbollene er dyppet i mørk sjokolade kan du sette de inn i kjøleskapet. De skal være der til de har stivnet. Smeltet hvit sjokolade kan du ta med en skje og helle lett over for å få striper. Dryss med litt strøssel og sett i kjøleskapet igjen. Server til dessert.
Nå skal jeg på trening og ett par ærender i byen. Jeg må printe ut noe til Audun og hente en pakke på posten. Gleder meg til i kveld når jeg har gjort alt jeg skal og bare kan lene meg bakover og kose meg. Allerede i morgen starter jeg pakkingen til Oslo <3 Skal bare være 2 dager med det må bare perfekt siden jeg skal på julebord.

legg meg gjerne til på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lindarui
Lindarui,
De så skikkelig gode ut!😍 De må jeg prøve😊❤👌ønsker deg en god kveld💜
nouw.com/lindarui
hayatiim
hayatiim,
Så enkelt, men ser jo så utrolig delikat ut. Disse må jeg teste ut 😊
nouw.com/hayatiim