Julekjolen min

Audun tok meg i å sminke meg ute i dag så da ble det noen enkle bilder. Brukte veranda døren til speil for jeg var så varm etter dusjen. Julekjolen min er dratt frem og skal brukes mye frem til jul. Jeg er så glad i rødt nå i desember ♥ Det som er litt synd det er at vi snart er halvveis til jul og ingen antydning til snø :-O Det er kanskje ikke så lurt å ønske seg snø nå som vi skal flytte og reise frem og tilbake, men det er litt trist å se så mye grått og brunt..

I går hadde vi en kjempe fin dag på IKEA. Skulle egentlig spise julemiddag men ble kjøttboller på meg for pinnekjøtt var ikke på tilbud, haha :-) Vi klarer ikke helt å bestemme oss for hva vi skal gå for men det er kanskje lurt å komme inn i leiligheten fysisk og måle litt opp her og der før vi går til innkjøp av noe. Vi fant i hvertfall verdens deiligste seng på Bohus.. Men tviler på at vi tar oss råd til den..

Vi har fått kopi av utkast av episoden til Insider og skal se den etterpå. Startet litt på det istad og så langt er det veldig bra. Både jeg og Audun gruet oss litt for det er jo litt rart å se seg selv på "tv".. Man er jo alltid litt redd for hvordan man blir fremstilt.. Men jeg synes det kommet godt frem hvem vi er, og hva Audun står for.

Nå har svigerfar laget deilig kyllingmiddag så jeg må legge vekk men oppdaterer dere i kveld! Vi er i gang med et veldig morsomt prosjekt - håper bare det blir like bra som jeg tenker i mitt hodet at det blir!

Marta Alise

Liker

Kommentarer