Julekjolen

- sko - HER , kjole - Cubus (adlinks) -

Og jeg som skulle blogge så masse når jeg var her i Bergen... Tenkte jeg skulle ha mye tid til overs og mye å fortelle, men det har virkelig gått i ett her. Når vi først slapper av, så ser vi film sammen med de andre og da kjenner jeg at en pc ikke er velkommen - haha! Ellers sitter vi å spiller spill, spiser og snakker. Er jo slik det skal være, så jeg skal ikke klage. Men jeg må si at jeg savner å blogge! Det er noe fredfylt med å sitte for seg selv, redigere bilder og skrive om dagen, eller hva det enn måtte være.

Men nå tenkte jeg å vise dere julekjolen min som jeg har fått av Audun. Den er fra Cubus og den er veldig enkel, men behagelig. Det er strategisk at jeg hadde på meg den på julaften - man kan nemlig spise hva man vil uten at det strammer også er den så fin. Strømpebuksen strammet da, det skal sies! Men jeg elsker glitteret og at den er blå! Jeg går aldri med blå..! Dessuten har den en så fin rygg. Veldig annerledes enn alt annet jeg pleier å gå med - men likevel meg!

Nå skal jeg redigere bilder fra julaften i går slik at jeg kan vise dere. Vi hadde en nydelig dag med masse god mat, film og masse fine presanger.

Nå lager de til brunch inne på kjøkkenet og det passer meg bra, jeg er så sulten! Hva er deres planer i dag? Jeg synes nesten denne dagen er like fin som julaften for da kan man ta igjen det man ikke fikk gjort på julaften. Slik som å se flere julefilmer, se på gavene man har fått og bare slappe av... Ønsker dere en deilig dag!

______________________________________________________________________________________

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Den julekjolen var jo kjempefin!! Du er alltid fin😊
irenekeser
irenekeser,
Nydelig jente i nydelig kjole!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,