julehuset

- x-mas at my moms house -

God morgen! I dag er det nyttårsaften og da føler jeg det er siste sjanse for å dele juleinnlegg. Så her kommer et lite bildedryss fra fine detaljer hjemme hos mamma. Synes alle rom er så mye finere med litt glitter og lys! Gruer meg til vi skal hjem til Arendal for å pakke ned vårt julepynt. Samtidig er det deilig å starte det nye året helt rent og pent.

Jeg er alt for dårlig til å dele interiørbilder, men det kommer mer av det til neste år. Hmm. Rart å si neste år. Føler det er så lenge til, men det er jo bare noen timer igjen, haha :-) Når pakker dere bort julepynten? Tradisjonen her er å ta det vekk rett etter nyttår. Kanskje første eller andre nyttårsdag.

I kveld får vi så mange gjester! De vi tenkte vi skulle feire med, er nå blitt doblet! Så de høye forhåpningene mine kommer nok til å bli tilfredsstilt ;-) Også er jeg jo med Audun. Heldige meg som har noen å kysse når kl blir 00.00! Perfekt måte å si farvel til 2016 og velkommen til 2017!

_____________________________________________________________________________________

Følg gjerne nyttårskvelden min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hildr
,
Så fine julebilder. Du er flink til å ta bilder
martaalise
martaalise,
mbk
mbk,
Elsker julen selv!
nouw.com/mbk
martaalise
martaalise,
Little sunshine
,
Kan du filme julegavene dine?
martaalise
martaalise,
Nei, desverre!
nouw.com/martaalise
Elisabeth mammatil2
,
Eg dro bort nyttårsaften fordi eg har så utrolige dårlige minner fra denne dagen.. var hos bestevenninnen min. Spiste middag hos hennes far og vi var innom hennes leilighet å skulle bare skifte klær.. satt minste på 7 mnd fra meg i vippestolen som hennes like gamle barn bruker.. plutselig hører eg ett hyl og ett brak og minsten faller med ett SMELL rett i bakken med bakhodet først... fullstendig utrøstelig og hylgråt i flere minutter.. heiv meg på tlf og fikk snakke med vakthavende lege... ble veldig beroligget av han men sendte alle ut og tok pysjen og dynen i sofaen og ble der med minsten til vi la oss kl 01.... enda en mislykket nyttårsaften... "bare den 3 på rad".... i en vanskelig tid fra før 😟
martaalise
martaalise,
Uffa meg 😟 Håper neste nyttår blir bedre! Litt av en dag du hadde....
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig fint pyntet, jeg elsker jul og masse pynt det er så koselig <3