Julebordet vårt

Jeg har så lenge ønsket å lage et julebord som kan inspirere dere og skape litt julestemning. Fikk spørsmål på snap om hvorfor jeg pynter til jul allerede i november.. Men hei, det kan være at vi er husløs i julemåneden så jeg utnytter tiden godt! Haha :-)

Julebordet er som både halloween og høstbordet mitt - veldig enkelt og billig laget! Jeg elsker sølv og rødt sammen! Gir meg en veldig fin julestemning..

Servietter er kjøpt på IKEA og det røde båndet er fra TGR. Hjertene som ligger oppi skålene er egentlig juletrepynt.

Julekransen har jeg laget selv og lys er kjøpt på nille. Julekransen laget jeg i fjor og har veldig lyst til å lage en i år også. Kan kanskje få til en video før jul om det er interesse for det. Laget både til meg selv, svigermor, mamma og lillesøsteren min i julegave. Eneste forskjellen er at jeg byttet på fargene. Mamma er veldig glad i sølv og hvitt, svigermor i gull og lilla og lillesøsteren min i gull og rød. Veldig kjekt å sitte å pusle med og resultatet blir så fint! Man kan også henge den på døren!

Brikkene har jeg også laget selv og de har dere sett både i gull og svart her inne på bloggen. Dette er det tredje paret jeg lager men nå ville jeg ha i sølv. Har laget video på dette og legger det ut senere!

Kongler har jeg funnet ute og reinsdyr kjøleren kjøpte vi i fjor på Kid, men tror den er i årets kolleksjon også!

Om dere vil se halloween og høst bordet kan dere trykke HER og HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer